REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido "Real" strategas Jose Mourinho Italijos žiniasklaidai duotame interviu prasitarė, kad jį neramina Turino "Juventus" pasirodymas UEFA Čempionų lygoje.

REKLAMA
REKLAMA

"Senoji senjora" nepatyrė nei vieno pralaimėjimo ir užėmė pirmą vietą sudėtingoje E grupėje, kurioje varžėsi su praėjusio sezono čempionais Londono "Chelsea" bei puikų žaidimą demonstruojančia Donecko "Šachtar" ekipa.

REKLAMA

Praėjusiame sezone triumfavę Italijos čempionate, Antonio Conte auklėtiniai "vadžių neatleidžia" ir dabar: sužaidus 18 turų šio sezono "Serie A" pirmenybėse, "Juventus" artimiausią persekiotoją, Romos "Lazio" klubą, lenkia 8 taškais.

"Būsiu atviras: man nepatinka Turino "Juventus", nes aš jų bijau, - "Tuttosport" cituoja "Real" trenerį - Aš sakau, kad Conte komanda gali laimėti Čempionų lygą."

"Juventus" - neįtikėtinai darnus kolektyvas, tarsi "nenuskandinamas laivas". Jie neturi aiškaus puolėjo, tačiau tai juos daro tik pavojingesniais - įmušti gali bet kas. Kaip gintis prieš tokią komandą?"

REKLAMA
REKLAMA

"Jie man šiek tiek primena mano "Porto" 2004-aisiais. Tada laimėjome Čempionų lygą ir taip pat buvome verti tų, "kurių visi bijo" vardo." - prisiminimais dalijosi portugalas.

"Mano asmeninis tikslas yra su trimis skirtingomis komandomis laimėti Čempionų lygą. Tai padariau su "Inter", su "Porto", o dabar sieksiu ir su "Real". Niekam to dar nėra pavykę padaryti, bet juk ne veltui mane vadina Ypatinguoju?"

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų