REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Triskart iš eilės „Formulės-1“ pasaulio čempionu tapęs Sebastianas Vettelis tvirtina, kad „Red Bull“ komanda gali vieną dieną stoti į vieną eilę su legendinėmis komandomis, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinoma, „Ferrari“ ir „Mercedes“ turi didžią istoriją ir tapo savotišku mitu“, - kalbėjo 25 metų vokietis. – Tačiau mes su „Red Bull“ esame teisingame ir geriausiame kelyje, kad taptume lygiai tokiais pat. Mūsų tikslas – tai įgyvendinti.“

REKLAMA

S. Vettelio tikslas 2013 metais – dar vienas pasaulio čempiono titulas: „Dabar pakrausiu savo elementus ir pasirengsiu tinkamai, kad laimėčiau ketvirtą kartą. Tai nėra godumas. Tai tiesiog priežastis, kodėl lenktyniauju „Formulėje-1“.

Ar jauniausias istorijoje triskart pasaulio čempionas nesibaimino, kad po „Ferrari“ kalbų apie vokiečio klaidas San Paulo trasoje, kai buvo vykdomi lenkimo manevrai esant pakeltai geltonai vėliavai, bus pakeitimų galutinėje rikiuotėje?

REKLAMA
REKLAMA

„Aš į tai visai nekreipiau dėmesio. Tiesiog žinojau, kad viską dariau teisingai“, - teigė jis. „Red Bull“ komandos žvaigždė ramino savo itin aršiai lenktynininko Bruno Sennos atžvilgiu nusiteikusius gerbėjus.

„Nuo tokių besikeikiančių sirgalių norėčiau atsiriboti. Mus visus vienija sportas. Ir pačiam gali nutikti panašiai – su bolidu gali atsidurti skersai trasos“, - kalbėjo S. Vettelis. Priminsime, kad lemiamose paskutinėse sezono lenktynėse San Paule susidūrimas su B. Sennos bolidu vos po starto lėmė, kad vokietis atsidūrė pačioje rikiuotės pabaigoje.

Juokaudamas vėliau S. Vettelis prisiminė, kad tuo metu norėjo eiti prie legendinio Ayrtono Sennos kapo ir pasakyti velioniui: „Žiūrėk, ką tavo sūnėnas pridirbo“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų