REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyriausiasis "Manchester City" treneris Roberto Mancini po iškritimo iš UEFA Čempionų lygos gynėsi nuo aštrių Jose Mourinho komentarų.

REKLAMA
REKLAMA

Madrido "Real" ekipos vairininkas po lygiosiomis 1:1 pasibaigusių rungtynių prieš "City" pareiškė, kad greičiausiai būtų atleistas, jeigu nesugebėtų išvesti savo komandos į kitą stipriausio Senojo žemyno turnyro etapą.

REKLAMA

"Mourinho man nevadovauja ir aš jam nepriklausau", - teigė strategas. - Man visiškai neįdomu, ką jis apie mane kalba. Mourinho nori šnekėti apie viską, tačiau manęs tai nė kiek nejaudina".

Paklaustas, ar tokius J.Mourinho komentarus galėjo paskatinti pavydas nepajudinimai italo kėdei klube, R.Mancini atsakė: "Galbūt, tačiau čia nedirbsiu dar 20 metų. Šiuo momentu aš esu čia ir mums puikiai sekasi dirbti".

Nepaisant to, kad "City" iškrito iš Čempionų lygos, strategas tikina, jog klubo vadovybė puikiai supranta susidariusią situaciją.

"Jie žino, kad neįmanoma laimėti visų rungtynių iš eilės. Kuomet patiriame pralaimėjimą, tuomet jie būna nusivylę, kaip ir aš su visa komanda. Džiaugiuosi dirbdamas su tokia valdyba ir prezidentu, nes jie puikiai viską supranta", - sakė R.Mancini.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų