REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs Londono „Chelsea“ bei dabartinis Londono „Tottenham“ klubo treneris Andre Villas-Boasas taip pat pakomentavo Roberto Di Matteo atleidimą. Strategas nėra nustebęs dėl tokio „Chelsea“ sprendimo.

REKLAMA
REKLAMA

Pats A.Villas-Boasas iš „Chelsea“ trenerio pareigų atleistas buvo kovo mėnesį. Būtent jį ir pakeitė R.Di Matteo, kuris su klubu laimėjo Čempionų lyga ir FA taurę.

REKLAMA

Visgi šiame sezone italo treniruojamai komandai sekėsi prasčiau ir komandos savininkas Romanas Abramovičius nusprendė atleisti R.Di Matteo ir A.Villas-Boaso tai nenustebino.

„Aš manau, kad dar vienas trenerio atleidimas „Chelsea“ klube yra lyg įprasta darbo diena. Tokia mano interpretacija“, - sakė dabartinis „Tottenham“ treneris.

„Roberto per tokį trumpą laiką „Chelsea“ klube pasiekė tiek daug. Jo CV turbūt vienas geriausių pasaulyje – jis laimėjo Čempionų lygą ir FA taurę. Žinau, kad Roberto dabar sunku ir aš linkiu jam sėkmės ateityje“, - toliau kalbėjo A.Villas-Boasas.

„Kalbant apie klubą, tai jų sprendimas. Jie mano, kad šis sprendimas jiems leis toliau tobulėti ir judėti į priekį, tačiau kitų šio sprendimo pusių aš komentuoti negaliu“, - užbaigė portugalas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų