REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį, Prancūzijos „Ligue 1“ pirmenybių XII turo rungtynes savo aikštėje žaidęs Paryžiaus „Saint-Germain“ kiek netikėtai rezultatu 1:2 pralaimėjo devyniese mačą baigusiems „Rennes“ futbolininkams.

REKLAMA
REKLAMA

26 minutę, esant lygiam rezultatui 1:1, iš aikštės buvo pašalintas svečių gynėjas Benoit Costil, tačiau tai nepadėjo be savo atakų lyderio Zlatano Ibrahimovičiaus žaidusiems PSG futbolininkams. Svečiai įsiveržė į priekį prieš pat pertrauką ir antrojo kėlinio pradžioje likę devyniese vistiek sugebėjo išsaugoti trapią vieno įvarčio persvarą.

REKLAMA

Nors po pralaimėjimo PSG klubas išsaugojo čempionato lyderio poziciją, ekipos treneris Carlo Ancelotti žurnalistams „tiesiai šviesiai“ pareiškė: „PSG komanda - krizėje“.

„Esu labai piktas. Manau, į aikštę žaidėjai išėjo galvodami ne apie tuos dalykus, apie kuriuos privalėjo galvoti ir buvo visiškai nesusikaupę. Pralaimėjome jau antras rungtynes namuose, o tai nedovanotina tokio aukšto lygio komandai, kokia norime tapti.“ - pyko 53-ejų italas.

REKLAMA
REKLAMA

„Esame krizėje ir aš nebijau to pranešti. Privalome kuo greičiau išspręsti savo problemas. Jei esame profesionalai - mums pavyks. Privalėsiu kažką keisti, nes mano žaidėjai turi nuveikti daugiau nei dabar. Šiuo metu, nesame tikra komanda.“

Paklaustas, ar PSG pralaimėjimui įtakos turėjo tai, jog nežaidė komandos „įvarčių mašina“ Zlatanas Ibrahimovičius, C.Ancelotti nenorėjo visų „nuopelnų“ suversti švedui.

„Nemanau, kad pralaimėjome dėl to, kad nebuvo Zlatano. Esame sužaidę gerų rungtynių ir be jo, pavyzdžiui - prieš Marselio “Olympique"

Į pergalių kelią turtingasis Paryžiaus klubas bandys grįžti trečiadienį, UEFA Čempionų lygos rungtynėse išvykoje, prieš Kijevo „Dinamo“ vienuolikę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų