REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po pralaimėtų UEFA Čempionų lygos rungtynių trečiadienį Madrido „Real“ strategas Jose Mourinho tvirtino, kad nemato, dėl ko reikėtų jaudintis, o Dortmundo „Borussia“ treneris Jurgenas Kloppas kalbėjo apie svajonės išsipildymą.

REKLAMA
REKLAMA

„Negalime būti patenkinti, tačiau tai ne tragedija. Pralaimėjime rungtynes, tačiau jos nebuvo lemiamos. Esame antri grupėje. Turime šešis taškus ir dvi rungtynes žaisime namie. Viskas mūsų rankose“, - komentavo J. Mourinho.

REKLAMA

UEFA Čempionų lygos D grupės rungtynėse trečiadienį namie Dortmundo „Borussia“ 2:1 įveikė dvikovos favorite laikytą Madrido „Real“ ekipą. 36-ą minutę įvartį pelnė Robertas Lewandowskis, 38-ą min. rezultatą išlygino Cristiano Ronaldo. Pergalingą įvartį 64-ą min. pelnė Marcelis Schmelzeris.

„Sakiau žaidėjams, kad įvartis bus pelnytas, kai varžovai praras kamuolio kontrolę. Taip ir nutiko. Jie spaudė mus po visą aikštę, buvo sunku rasti būdą, kaip išbalansuoti juos, - kalbėjo „Real“ treneris. – Turėjome mažai šansų įvarčiui pelnyti. Jie mušė įvarčius, užsisklendė prie savo vartų ir mums nesisekė kurti progas. Rungtynės buvo sunkios. Komanda tikrai nedemonstravo savo geriausio žaidimo.“

REKLAMA
REKLAMA

Nugalėtojų strategas J. Kloppas tvirtino, kad jaučiasi nuostabiai: „Sensacingas vakaras mums – svajonės virto realybe. Tai nebuvo tobulos rungtynės, tačiau dėl kovos dvasios ir aistros buvo netoli to.“

Jis teigė, kad pirmoje dvikovos dalyje ne viskas vyko pagal planą, tačiau kritikos nesiimsiu, nes apskritai žaidėme labai gerai. Tai išskirtinės Čempionų lygos rungtynės. Tai primena Bremeno „Werder“ kai kurias buvusias rungtynes, kai nuolat stebėjaisi ir klausei: „Kaip jie tai padarė“?

Treneris neabejojo, kad ši pergalė suteiks jo auklėtiniams daugiau pasitikėjimo savimi. „Per pastarąsias savaites jie buvo nemažai kritikuojami. Jei kas nors abejojo mano komandos charakteriu, jie prarado mano pagarbą. Gaila, bet ne visuomet pavyksta taip žaisti, kaip šįkart“, - tikino J. Kloppas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų