REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyriausias Paryžiaus „Saint-Germain“ treneris Carlo Ancelotti pripažįsta, kad jo vadovaujama ekipa yra priklausoma nuo puolėjo Zlatano Ibrahimovičiaus, tačiau nemano, kad tai yra blogai.

REKLAMA
REKLAMA

Įspūdingas švedo žaidimas ir krūva įmuštų įvarčių tarp futbolo specialistų sukėlė diskusijas, jog Prancūzijos sostinės klubas yra per daug priklausomas nuo jo žaidimo.

REKLAMA

„Normalu, kad mano komandos žaidėjai juo pasitiki ir dažnai jam perduoda kamuolį. Ibrahimovičius moka mušti įvarčius ir gali atlikti rezultatyvų perdavimą. Būti priklausomam nuo žaidėjo nėra blogas dalykas“, - teigė C.Ancelotti.

Nuo pat buvusio „Milan“ atakų lyderio atvykimo kitas prancūzų ekipos žaidėjas Kevinas Gameiro retai pasirodo aikštėje, tačiau jis pats pažymėjo, kad buvo pasiruošęs antraeiliam vaidmeniui.

REKLAMA
REKLAMA

„Pažiūrėsim, kaip atrodys komandos žaidimas be Ibrahimovičiaus. Iš jo galima daug ko išmokti ir jis nuolat nori laimėti, o tai yra gerai visai komandai“, - teigė puolėjas.

„Nusprendęs praėjusią vasarą nepalikti klubo buvau pasiruošęs atsarginio rolei. Aš vis dar čia ir stengiuosi pasinaudoti kiekvienu man suteiktu šansu“, - sakė K.Gameiro.

Šeštadienį „Ligue 1“ pirmenybėse PSG surems ginklus su „Reims“ vienuolike.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų