REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujasis „Mercedes“ pilotas Lewisas Hamiltonas nejaučia  kaltės dėl to, kad nuo kito sezono iš lenktynių pasitrauks „Formulės-1“ legenda Michaelis Schumacheris, rašo portalas „The Sun“.

REKLAMA
REKLAMA

Britas L. Hamiltonas neseniai perėjo iš „McLaren“ į „Mercedes“ ekipą, kurioje lenktyniauja ir legendinis vokietis.

REKLAMA

„Man nerūpi Michaelio pasitraukimas. Priešingai, džiaugiuosi, kad jis priklausė šiai komandai. Mano vairavimo stilius panašus į jo, taigi bus nesunku pritapti. Be abejonės, jis yra geriausias „Formulės-1“ pilotas“, - kalbėjo britas.

Tačiau pats M. Schumacheris savo įpėdinio L. Hamiltono pasirinkimą vadina protingu žingsniu. Ir teigia, kad lenktynėse nebedalyvaus, nes daugiau neturi jėgų.

„Mano elementas jau dega raudonai ir nesu tikras, kad per trumpą laiką sugebėsiu jį vėl įkrauti. Dabar vėl atėjo metas laisvei, – kalbėjo M. Schumacheris. – Pastaruoju metu nesu tikras, ar turėsiu motyvacijos ir energijos metams ar dvejiems. Ne mano stilius kažką daryti, dėl ko nesu įsitikinęs 100 proc. Todėl ilgai svarsčiau ir dabar jaučiuosi išsilaisvinęs šiuo sprendimu.“

M. Schumacheris nuo 1991 metų „Formulės-1“ varžybose iškovojo 91 pergalę. Po 2006 metų sezono jis buvo pasitraukęs iš varžybų. Į „Formulę-1“ vokietis sugrįžo 2010 metais. Po sugrįžimo užkopti ant prizininkų pakylos jam pavyko tik kartą – šiemet Valensijoje (Ispanija).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų