REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Septyniskart „Formulės-1“ pasaulio čempionas Michaelis Schumacheris neketina atsisveikinti su didžiuoju sportu po šio sezono. Likus šešioms lenktynėms su „Mercedes“ bolidu 43 metų vokiečio vadybininkė Sabine Kehm bild.de taip kalba apie legendos ateitį: „Viskas yra įmanoma“.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad su „Formulės-1“ žvaigžde dėl būsimo sezono ketina kalbėtis „Sauber“, „Lotus“ ir netgi „Ferrari“ komandos. Prieš kelias dienas M. Schumacheris sužinojo, kad „Mercedes“ nepratęs su juo sutarties – vietoje jo į bolidą sės 27 metų „McLaren“ pilotas Lewisas Hamiltonas. Su britu „Mercedes“ pasirašė trejų metų sutartį.

REKLAMA

Visas pasaulis klausia – kas bus toliau su M. Schumacheriu? „Michaelis tikrai neliks be galimybių važiuoti kitur. Dabar dar anksti apie konkrečias kryptis kalbėti, tačiau viskas yra įmanoma“, - teigė S. Kehm. Gali būti, kad M. Schumacheris gaus darbo „Mercedes“ arba šios dukterinėje AMG komandoje kaip patarėjas ar atstovas.

Parako vokietis turi ir varžytis trasoje. „Šį sezoną jis įgijo itin gerą sportinę formą. Bet kuriuo atveju jis dar pakankamai geras, kad lenktyniautų „Formulėje-1“, - teigė M. Schumacherio komandos draugas Nico Rosbergas.

REKLAMA
REKLAMA

Kodėl tuomet legendinis pilotas nelieka „Mercedes“ ekipoje? Teigiama, kad M. Schumacheris pats ilgai dvejojo, ar tęsti darbą su „Mercedes“ ekipa, kuri nesugebėjo jam pagaminti tinkamo bolido. Nepaisant visko, jis nėra nusivylęs. Atvirkščiai. „Michaelis yra realistas. Jis visą situaciją žinojo iš anksto, tačiau norėjo priimti sprendimą tuomet, kai susidarys geresnį ateities vaizdą“, - teigė vokiečio atstovė.

Pinigams legenda reikšmės neteikia. Jie nebuvo svarbūs ir tuomet, kai prieš trejus grįžo į didįjį sportą. Apie 600 mln. sąskaitoje turintis vokietis neseniai pasirašė 9 mln. sutartį su GPS įrenginių gamintoju. Dar du rėmėjai pateikė savo milijoninius reklamos kontraktus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ne paslaptis, kad jeigu jis ir liks lenktynių trasoje, tai tik dėl malonumo.

M. Schumacherio ateities karjeros galimybės:

„Sauber“ komanda. Komandos vadovas Peteris Sauberis 1991 metais už M. Schumacherio atėjimą į „Formulę-1“ sumokėjo 300 tūkst. markių. To vokietis nepamirš. „Sauber“ bolidas laikomas šį sezoną vienas iš greičiausių. „M. Schumacheris su „Sauber“ šiais metais būtų laimėjęs mažiausiai tris lenktynes“, - teigė „Ferrari“ žvaigždė Fernando Alonso.

„Lotus“ komanda. Važiuoti su Kimi Raikkonenu – tai būtų fantastiškas duetas.

„Ferrari“ komanda. Sugrįžimas į ekipą, su kuria vokietis penkiskart tapo pasaulio čempionu. Metai su F. Alonso būtų tikras sprogimas „Formulėje-1“.

M. Schumacheris – vadybininkas. Gali užimti šias pareigas visose trijose minėtose komandose. Bet kuriuo atveju lenktynių bosas Bernie Ecclestone'as dės visas pastangas, kad tokia asmenybė kaip M. Schumacheris liktų „Formulėje-1“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų