REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Markas Webberis teigia, kad „Red Bull“ ekipa šiemet dar iškovos pergalių, nepaisant to, kad pastarosiose lenktynėse komanda greičiu negalėjo prilygti savo varžovėms.

REKLAMA
REKLAMA

M. Webberis iškovojo paskutinę pergalę „Red Bull“ ekipai. Tai jis padarė liepos mėnesį vykusiose Didžiosios Britanijos GP lenktynėse.

REKLAMA

Tuo tarpu jo komandos draugas Sebastianas Vettelis lenktynių nelaimėjo nuo ketvirtojo šių metų čempionato etapo Bahreine.

Vis dėlto M. Webberis dėl šios situacijos pernelyg nepanikuoja ir, nors ir nesitiki, kad „Red Bull“ likusiose čempionato lenktynėse dominuos, tikina, kad „Red Bull“ šiemet dar iškovos pergalę.

„Manau, kad mums vis dar liko ilgas kelias iki čempionato pabaigos. Nė viena komanda šiuo metu nedominuoja. „McLaren“ pastarosiose keleriose lenktynėse pasirodė puikiai, tačiau ji taip pat nedominuoja“, – teigė M. Webberis.

REKLAMA
REKLAMA

„Kova yra labai labai artima. Nustebčiau, jei keleriose artimiausiose lenktynėse kuri nors komanda dominuotų.“

„Nesakau, kad mes likusiose sezono lenktynėse turėsime dominuojantį bolidą, tačiau tikrai turėsime bolidą, kuris leis mums kovoti dėl pergalių.“

M. Webberis pripažino, kad „Red Bull“ bolidas pastarosiose keleriose lenktynėse nebuvo toks greitas, kaip tikėtasi, tačiau pilotas mano, kad dėl to kaltos nepalankiai susiklosčiusios aplinkybės.

„Dvejose lenktynėse buvau baudžiamas už pavarų dėžės keitimą ir tai tikrai nepadėjo. Pastarosiose dvejose lenktynėse bolide jaučiausi puikiai, ypač važiuodamas kietosiomis padangomis. Tai keista, nes įprastai man geriau sekasi važiuoti minkštojo mišinio padangomis. Šį kartą važiuodamas jomis nebuvau stiprus. Tai smulkmenos, tačiau jos lemia labai daug.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Laimime kartu kaip komanda ir pralaimime kaip komanda, tačiau pastaruoju metu mums teko išgyventi nemažai sunkių lenktynių. Manau, kad tai leido mums suprasti, kad, kai nepasiekiame norimų rezultatų, privalome spausti smarkiau. Nenorime finišuoti aštuntoje vietoje, todėl ketiname spausti smarkiau.“

Australas pripažino, kad komanda vis dar nerimauja dėl „Renault“ variklių generatorių problemų.

„Be abejonės, tai kelia rūpestį. Komandos bazėje visi dirba labai sunkiai, besistengdami surinkti visą galimą informaciją. Turėjome problemų su DRS sistema, gavome baudas už pavarų dėžes, tačiau mes nuolatos stengiamės tobulėti.“

„Renault“ yra puikus partneris. Jis taip pat dirba labai sunkiai. Jie yra labai atsakingi ir stengiasi kuo greičiau išsiaiškinti mums problemų sukėlusių gedimų priežastis“, – pridūrė M.Webberis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų