REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po apmaudžiai pralaimėtų rungtynių UEFA Čempionų lygoje, prieš Madrido „Real“ ekipą, „Manchester City“ žaidėjai Edinas Džeko ir Yaya Toure neslėpė nusivylimo ir prakalbo apie revanšą.

REKLAMA
REKLAMA

Roberto Mancini antradienį „Santiago Bernabeu“ stadione vykusiose rungtynėse pirmieji išsiveržė į priekį po taiklaus E.Džeko smūgio, tačiau „Real“ netrukus santykį išlygino. „City“ rezultatą vėl persvėrė baudinį realizavus serbui Aleksandarui Kolarovui, tačiau per likusias kelias mačo minutes „Real“ ne tik atstatė „status-quo“, bet ir išplėšė pergalę.

REKLAMA

„Norėdamas laimėti Čempionų lygą negali patirti tokių pralaimėjimų. Man pasirodė, kad mums pritrūko patirties.“ - po rungtynių kalbėjo E.Džeko.

„Laiminėjome 0:1, tada 1:2 ir per tris minutes ne tik išvaistėme persvarą, bet ir pralaimėjome. Tiesiog per lengvai atidavėme pergalę “Real„, per lengvai...“

Komandos draugui antrino saugas Yaya Toure: „Labai gailiuosi, nes pergalė buvo mūsų rankose, iššvaistėme ją per porą minučių. Noriu kuo greičiau pamiršti šį mačą ir, viliuosi, namuose pasieksime revanšą.“

„Madrido “Real„ yra Madrido “Real„. Jie labai norėjo laimėti, fanai juos aktyviai palaikė. Tai puiki komanda su geru treneriu, pralaimėjome tikrai ne bet kam.“ - pridūrė vienas „Manchester City“ lyderių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų