REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujajam sezonui besiruošiantys Kauno „Žalgirio“ krepšininkai vilki adidas aprangas. Lietuvos čempionų klubas ir didžiausi sportinės aprangos ir avalynės gamintojai Europoje trečiadienį pasirašė ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Žalgirio“ ir adidas partnerystė vyksta ne pirmus metus. Žalgiriečiai jau ketvirtą sezoną iš eilės avės naujausio modelio adidas sportinius batelius. Nuo 2008-ųjų adidas pilnai rengia ir „Žalgirio“ jaunimo komandą.

REKLAMA

Nuo šiol adidas aprūpins žalgiriečius pilnais aprangos komplektais. Pajėgiausia mūsų šalies ekipos krepšininkai ir toliau visą sezoną galės rinktis jiems patinkančią naujausių modelių sportinę avalynę.

„Kauno „Žalgiris“ ir adidas draugauja jau kelis sezonus. Visgi, yra labai malonu pranešti, kad nuo šiol bendradarbiavimas vyks visais lygmenimis. adidas aprangos puoš žalgiriečius nuo galvos iki kojų. adidas patirtis dirbant su aukščiausio lygio sportininkais ir komandomis, pasiūlytos sąlygos ir puiki gaminių kokybė leis krepšininkams jaustis patogiai tiek treniruočių, tiek rungtynių metu“, - sakė Kauno „Žalgirio“ generalinis direktorius Vitalijus Vasiliauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Jau daugiau nei 50 metų geriausiems pasaulio sportininkams adidas tiekia naujausią produkciją: nuo praeities legendų iki dabartinių superžvaigždžių, tokių kaip Kevinas Garnettas, Dwightas Howardas, Derrickas Rose'as, Timas Duncanas ar Šarūnas Jasikevičius.

„Žalgirio“ klubas turi turtingą istoriją ir užima ypatingą vietą krepšinio gerbėjų širdyse. Mes labai didžiuojamės tuo, kad adidas taps „Žalgirio“ istorijos dalimi, ir tikiu, kad kartu mes galime pasiekti daugiau. Puikūs produktai geriausiems sportininkams. adidas is all for „Žalgiris“!“, - bendradarbiavimo įtvirtinimu džiaugėsi Baltijos šalių adidas grupės franšizės/mažmeninės prekybos pardavimų vadovė Gintarė Aleknienė.

Po oficialaus sutarties pasirašymo Kauno „Akropolyje“ buvo atidaryta nauja adidas ir „Reebok“ parduotuvė „Winner Sport“. Atidarymo šventėje dalyvavo „Žalgirio“ naujokai Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai. Jiems buvo atlikti dinaminiai pėdos judesių tyrimai, pagal kuriuos broliams bus pritaikyti bėgimo batai. Žalgiriečiai taip pat dalyvavo žaidimuose su lankytojais, fotografavosi su gerbėjais ir ne vienam paprašiusiam negailėjo šypsenų bei autografų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų