REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po skaudaus pralaimėjimo UEFA Čempionų lygos III kvalifikacinio etapo atsakomųjų rungtynių spaudos konferencijoje kalba krypo apie labai svarbias artėjančias sekmadienio „General Financing A lygos“ rungtynes su „Žalgiriu“, anot „Ekrano“ vyriausiojo trenerio Valdo Urbono, svarbu psichologiškai atsistatyti po tokios nesėkmės.

REKLAMA
REKLAMA

„Ekrano“ vyriausiasis treneris Valdas Urbonas: „Sveikinu priešininkų komandą iškovojus tokią pergalę. Norėjome namuose garbingai pasipriešinti varžovams, bet kažkokių didelių komentarų neturiu. Mes neturėjome nei 1 procento galimybių kažką daugiau padaryti. Galima kalbėti apie raudoną kortelę, bet tai ne esmė. Žaidėme su stipresne komanda ir rezultatas dėsningas“.

REKLAMA

Žurnalistas paklausė, ar komanda galvojo jau apie kitas dvikovas, jog treniruotę prieš mačą surengė ne Vilniuje, bet Panevėžyje, natūralios žolės aikštėje. Treneris atsakė, jog viena treniruotė prieš varžybas iš esmės nieko nekeičia, nes komanda prieš A lygos čempionato rungtynes ant sintetinės dangos ruošiasi taip pat savo treniruočių aikštėje ant natūralios vejos.

„Žaidėme Vilniuje ir ne namuose. Manau, tai padarė taip pat tam tikrą įtaką. Žiūrovų buvo saujelė, panašiai kaip A lygoje. Panevėžyje, manau, tikrai būtų buvę daugiau atėję. Bet kuriame sporte toks pralaimėjimas yra triuškinantis ir psichologiškai jis veikia. Mūsų tikslas, jog komanda mobilizuotųsi sekmadieniui, nes žaisime labai svarbias rungtynes. Jos gali labai daug nulemti čempionate. Kalbant apie „Žalgirį“, trenerio pakeitimas neretai įneša teigiamų pokyčių, emocinį pakilimą. Žaisime namuose, daug kas priklausys nuo to, kaip mes atsistatysime po šios dienos fiasko.

REKLAMA
REKLAMA

Reikia palaukti UEFA Europos lygos penktadienio burtų. Bet kokiu atveju, kaip jau ne kartą minėjau, mums silpnų varžovų nėra. Varžybos laimimos ne burtuose, o aikštėje. Dalyvavimas net ir tokiose rungtynėse kaip šiandien ar prieš savaitę, nors ir negatyvi, bet tai yra patirtis“, - po rungtynių kalbėjo „Ekrano“ vyriausiasis treneris Valdas Urbonas.

RSC „Anderlecht“ vyriausiasis treneris John Van Dem Brom: „Kai laimi namuose 5:0, spaudimo žūtbūt laimėti tarsi ir neturėtų būti, bet džiaugiamės, jog sužaidėme geras rungtynes ir 11:0 galutinis rezultatas pasako viską. Puikias rungtynes sužaidė 18-metis Deniss Praet, pelnė įvartį, atliko porą rezultatyvių perdavimų, pataikė į virpstą, tai ši statistika byloja tik apie puikiai sužaistą mačą. Taip pat vertėtų išskirti S. Kijestan, kuris vertas pagiriamųjų žodžių, pelnė įvartį ir aikštėje buvo labai naudingas. Apie būsimus varžovus kitame etape dar negalvojame, turime sulaukti visų rungtynių pabaigos, pažiūrėti kokios ekipos pateks į IV atrankos etapą“, - spaudos konferencijoje kalbėjo Belgijos ekipos vyriausiasis treneris J. Van Den Brom.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų