REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Kiniją persikėlęs buvęs Londono „Chelsea“ puolėjas Didier Drogba pareiškė, kad šioje šalyje jis gali tapti tokia figūra kaip Davidas Beckhamas JAV MLS lygoje.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai parašą po sutartimi su Šanchajaus „Shenhua“ padėjęs 34-erių veteranas tikina, kad, iškovojus Čempionų lygos taurę su „Chelsea“, atėjo laikas naujiems iššūkiams.

REKLAMA

„Mano sprendimas buvo profesionalus, paremtas tuo, ką veikiau pastaruosius aštuonerius metu “Chelsea„ klube ir Europos futbole, - teigė D.Drogba - Manau, atėjo laikas pasirinkti kitą kontinentą, nes mėgstu keliauti. Mėgstu žainti skirtingas kultūras ir išmokti naujų dalykų. Taigi, man šis pasirinkimas - puiki patirtis.“

„Žmonės sako, kad Kinijos futbolas nėra toks jau geras, tačiau pažiūrėkite į D.Beckhamo pavyzdį - kai jis vyko į Ameriką žmonės irgi kalbėjo, kad tai nėra pats geriausias pasirinkimas, tačiau šios šalies futbolui jis davė labai daug, pritraukė pajėgių žaidėjų ir iš kitų šalių ir dabar JAV čempionatas sustiprėjęs“

REKLAMA
REKLAMA

„Aš irgi noriu padaryti kažką gero Kinijos futbolui. Noriu padėti šios šalies lygai vystytis ir stiprėti“, - kilnius tikslus dėstė Dramblio Kaulo Kranto rinktinės žaidėjas.

Beje, Šanchajaus „Shenhua“ klube taip pat rungtyniauja ir kitas buvęs „Chelsea“ puolėjas, geras D.Drogba draugas, Nicolas Anelka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų