REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italas Roberto Di Matteo ateinantį sezoną treniruos UEFA Čempionų lygos nugalėtoją Londono „Chelsea“ klubą, praneša BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Londono klubas patvirtino, jog kalbėsis su treneriu dėl naujo kontrakto su komanda. 41-erių metų specialistas 2011/2012 metų futbolo sezone perėmė ekipos valdymą po to, kai buvo atleistas portugalas Andre Villas- Boas ir sugebėjo laimėti Čempionų lygos turnyrą bei laimėti Anglijos futbolo asociacijos taurę.

REKLAMA

"Chelsea“, treniruojant R.Di Matteo, pralaimėjo tik 3 kartus per 21 mačą. Londono ekipa siūlė R.Di Matteo vienerių metų sutartį, bet treneris jos atsisakė, sprendimą aiškindamas tuo, kad per sezoną neįmanoma sukurti nugalėtojų ekipos.

Teigiama, kad klubo savininkas domėjosi galimybe pasikviesti buvusį „Barcelona“  trenerį Josepą Guardiolą, dabartinį „Tottenham Hotspur“ strategą Harry Redkanappą, ar Prancūzijos rinktinės trenerį Laurentą Blancą, tačiau derybos su jais buvo bevaisės. „Mėlynieji“ liko prie galimybės toliau dirbti su R.Di Matteo.

BBC teigia, kad klubas ir treneris pasirašys ilgesnį nei metų kontraktą su galimybe jį nutraukti po 12 mėnesių. Oficialus abiejų pusių susitarimas turi būti pasiektas per šią savaitę

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų