REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Dešimtys tūkstančių sirgalių sekmadienį kartu su į Londoną grįžusia „Chelsea“ komanda šventė pergalę UEFA Čempionų lygos finale. Tiesa, 41 metų strategui Roberto Di Matteo ir 34 metų Didier Drogba tai gali būti paskutinis toks vakarėlis vilkint mėlynųjų aprangą.

REKLAMA
REKLAMA

Rusijos verslininkas 45 metų Romanas Abramovičius, nuo 2003 metų į „Chelsea“ ekipą investavęs apie milijardą eurų, ieško naujo garsaus trenerio ir naujų žvaigždžių. Britai juokiasi, kad tai jo būdas pasakyti „ačiū“.

REKLAMA

R. Di Matteo kovo mėnesį perėmė Londono komandos vairą iš atleisto Andre Villaso Boaso ir šias pareigas turėjo eiti laikinai. Net laimėjęs UEFA Čempionų lygą ir Anglijos FA taurę jis lieka kuklus: Susitaikysiu su tuo, kokį sprendimą priims klubas."

Žaidėjai norėtų, kad R. Di Matteo liktų trenerio poste. Finalą dėl raudonosios kortelės praleidęs „Chelsea“ kapitonas Johnas Terry: „Robbie indėlis yra milžiniškas. Tikimės, kad jis liks.“

REKLAMA
REKLAMA

D. Drogba norėtų pratęsti sutartį dar dvejiems metams, tačiau „Chelsea“ jam siūlo vienų metų konktratą. „Būtų gerai, kad jis liktų ekipoje. Nežaidėme fantastiškai gerai ir Didier ištraukė komandą“, - kalbėjo Frankas Lampardas.

R. Abramovičius sekmadienį pareiškė, kad dar kartą kalbės su R. Di Matteo ir D. Drogba, tačiau komandos užkulisiuose jau girdėti naujų žaidėjų pavardės. Naujuoju treneriu įvardijamas Fabio Capello arba Harry Redknappas.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Naujieji UEFA Čempionų lygos karaliai – Londono „Chelsea“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų