REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausias Kroatijos sporto laikraštis „Sportske novosti“ domėjosi kaip Lietuvoje sekasi treneriui Damirui Petravičiui bei VMFD „Žalgiris“ komandai.

REKLAMA
REKLAMA

Tai ne pirmas kartas, kuomet Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ komandos atstovas sulaukia šio Kroatijos sporto laikraščio dėmesio. Prieš kelias savaites  į „Sportske novosti“ puslapius pateko žalgiriečių puolėjas Calumas Elliotas, kuris buvo išrinktas į geriausių savaitgalio Europos žaidėjų vienuoliktuką.

REKLAMA

„Žalgirio“ vyriausiasis treneris D. Petravičius Kroatijos spaudai pasakojo apie labai sėkmingai Lietuvoje prasidėjusį sezoną. Strategas taip pat nepamiršo pagirti savo dabartinio auklėtinio C. Ellioto.

„Mūsų komanda žaidžia gerai, laimime daug rungtynių. Vadovybė taip pat patenkinta mūsų rodomais rezultatais. Savaitgalį laukia svarbios rungtynės su viena geriausių šalies komandų – „Sūduva“. Po šios akistatos galėsime daugiau spręsti apie mūsų komandos tikrąjį pajėgumą bei ateities perpsektyvas. Esu patenkintas kroatų demonstruojamu žaidimu. Ypač gerą įspūdį palieka ekipos centro gynėjas Luka Peričius. Vis tik ryškiausia komandos figūra – puolėjas iš Škotijos Calumas Elliotas. Jis yra labai aukšto lygio žaidėjas, todėl manau jis be vargo įsitvirtintų, kad ir Zagrebo „Dinamo“ komandoje“, - sakė D. Petravičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų