REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiais metais iš karto dvi ekipos (HRT ir „Marussia“) nespėjo paruošti naujų bolidų iki bandymų ir juos išbandė tik leidžiamomis filmavimui skirtomis dienomis. Norėdamas padėti joms pasiekti progresą, Bernie Ecclestone'as siūlo leisti naudoti klientines važiuokles.

REKLAMA
REKLAMA

Bernie Ecclestonas, FOM: „Ar aš užjaučiu komandas, kurios praleido priešsezoninius bandymus? Ir taip, ir ne. Tai man primena pokerio partiją, kai vienas žaidėjas gali didinti statymą, o kiti jau nebegali. Paskutiniai turi tik šansą palikti žaidimą.

REKLAMA

Jeigu mes sugebėsime sudaryti tokias sąlygas, kurioms esant konkurencingos ekipos sukūrimas pareikalaus mažiau pinigų, tada silpnos komandos turės šansą pasiekti aukštesnius rezultatus. Reikia rasti būdą, kaip joms padėti.

Siūlau: gal reikia rasti galimybę kai kurioms ekipoms, kurios užima paskutines vietas startinėje rikiuotėje, naudoti bolidą, kuris ką tik laimėjo Konstruktorių taurę. HRT ir „Marussia“ galėtų dirbti su senomis „McLaren“ arba net „Red Bull“ važiuoklėmis kokius tris metus, kol sugebės pačios sukonstruoti greitą bolidą.

Tokiu atveju mums neteks mažinti išlaidų, kad padėtume tiems, kurie jų neturi daug, kaip lyderiai. Reikia sukurti tokį reglamentą, kuris nepakenktų nedidelėms komandoms.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų