REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po pergalės prieš „Dainavą“ žalgiriečių vyriausiasis treneris Damiras Petravičius džiaugėsi gerėjančiu komandos žaidimu, skelbia „Žalgirio“ klubas.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienio vakare Vilniaus „Sportimos“ manieže VMFD „Žalgiris“ komanda draugiškose rungtynėse 2:1 (2:0) įveikė Alytaus „Dainavos“ futbolininkus.

REKLAMA

Pirmame kėlinyje žalgiriečiai turėjo iniciatyvą, o priešininkams sunkiai sekėsi regzti atakas.

Pirmo įvarčio žiūrovams teko laukti septyniolika minučių. Peržiūroje dalyvaujantis Tomislavas Pekas atliko puikų perdavimą Calumui Elliotui, kuris tiksliu smūgiu pasiuntė kamuolį į vartus.

Po aštuonių minučių VMFD „Žalgiris“ padvigubino pranašumą. Keliant kampinį kamuolys atsidūrė po Algio Jankausko kojomis ir kapitonas nesunkiai pelnė įvartį.

REKLAMA
REKLAMA

Po pertraukos atlikus kelis keitimus žalgiriečių žaidimas kiek išsiderino ir tuo „Dainavos“ futbolininkai pasinaudojo. Alytiškių komandoje pasižymėjo Valentinas Baranovskis.

Antrame kėlinyje realiausias progas pasižymėti turėjo po keitimo aikštėje pasirodęs Nerijus Astrauskas, bet pasinaudoti dviem puikiomis progomis puolėjui nepavyko.

Po rungtynių VMFD „Žalgiris“ komandos vyriausiasis treneris Damiras Petravičius džiaugėsi gerėjančiu žaidimu.

„Rungtynėmis esu patenkintas. Žaidėme neblogai. Žaidėjai yra pavargę po treniruočių. Mes daug dirbame, todėl šiose rungtynėse neparodėme visų savo galimybių. Laukiu sugrįžtančių žaidėjų iš U–21 rinktinės. Jie mums labai padės, nes galėsime daugiau rotuoti sudėtimi, - teigia D.Petravičius. - Artimiausiose rungtynėse stengsiuosi, kuo lygiau kiekvienam žaidėjui paskirstyti laiką aikštelėje“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

D.Petravičius buvo patenkintas peržiūroje dalyvaujančio T.Peko žaidimu. „Tomislavas žaidė neblogai, bet iš jo tikiuosi dar geresnio žaidimo. Manau po adaptacinio periodo jis tai ir darys, - tikisi treneris. - Šiandienos varžovai išsiskyrė kietu, fiziniu žaidimu. Jeigu praeitose rungtynėse mūsų varžovai buvo geriau pasirengę taktiškai, tai šios dienos varžovai daug geriau pasirengę fiziškai. Nors laimėjome minimaliu rezultatu, kaip ir praeitose rungtynėse, bet šį kartą rungtynėmis esu patenkintas“.

Žalgiriečiams tai buvo trečia pergalė trečiose draugiškose rungtynėse. Artimiausios varžybos žalgiriečių laukia draugiškos rungtynės su 2011 metų Latvijos čempionate šeštąją vietą užėmusia „Jelgavos“ komanda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų