REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vidurio puolėjas iš Lietuvos Marijonas Petravičius nedebiutuos Mariupolio „Azovmaš“ ekipoje. Tai pranešė laikinasis vyriausiasis Ukrainos ekipos treneris Gintaras Krapikas. „Gaila, tačiau jis nežais komandoje“, - spaudos konferencijoje po pralaimėtų rungtynių su Donecko „Doneck“ tvirtino G.Krapikas.

REKLAMA
REKLAMA

Informaciją portalui Lrytas.lt patvirtino „Azovmaš“ direktorius Rolandas Jarutis. Buvęs krepšininkas atskleidė, jog M.Petravičius tvarko šeimos problemas ir paprašė mėnesio, tačiau klubas tiek laiko neturi, nes Mariupolio ekipa pateko į sunkią duobę ir jai žūtbūt reikia pastiprinimo.

REKLAMA

Tiesa, kaip praneša Lrytas.lt, jei „Azovmaš“ neras geresnio „centro“, vėl kreipsis į M.Petravičių. Apie M.Petravičiaus sutartį su „Azovmaš“ buvo pranešta gruodžio pabaigoje, bet „centras“ ekipoje nesužaidė nė vienerių rungtynių.

Primename, jog M.Petravičius šį sezoną nesužaidė nė vieno oficialiaus susitikimo. Dėl mikroembolijos jis nebaigė Europos čempionato su Lietuvos rinktine ir liga taip pat užkirto kelią į Stambulo „Bešiktaš“ komandą, kurioje „centras“ būtų debiutavęs rudenį. Apie sveikatos problemas sužinoję turkai sutartį anuliavo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų