REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant Naujųjų metų šventei, Suomijos laikraštis „Turun Sanomat“ aprašė Tommi Parmakoskio, kuris kelis metus yra Sebastiano Vettelio treneris, kelis linksmus pasakojimus, kurie nutiko šiais metais ir nebuvo spausdinti spaudoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pavyzdžiui, Singapūre, kitą dieną kai nugalėjo vokietis, Tommi kartu su Sebastianu važiavo pavakarieniauti į restoraną su taksi.

REKLAMA

Tommi Parmakoskis, Red Bull Renault: „Pakeliui mes išsišnekėjome su vairuotoju: taksistas paklausė, ar vakar žiūrėjome lenktynes. Sebastianas atsakė, kad taip ir net gi turi tam tikrą ryši su jomis.

Vettelis pasidomėjo, ar vairuotojas turi mėgstamiausią pilotą? Tas atsakė: Vettelį.

Tada Sebas pasakė, kad Vettelis, iš tikrųjų, ne toks jau geras lenktynininkas, bet simpatiškas vyras. Taksistas pradėjo ginčytis, įrodinėti, kad Vettelis puikus pilotas ir pridūrė, kad vieną kartą net jį matė su merginomis diskotekoje.

REKLAMA
REKLAMA

Sebastianas paklausė, ar taksistas atpažins Vettelį, jeigu netikėtai jį sutiks. Tas atsakė: be jokios abejonės, tik gaila, kad Vettelis jo neatpažins. Sebastianas, juokaudamas, pasiūlė susilažinti, kad lenktynininkas iš Vokietijos tikrai atpažins taksistą ir jie kartu pasijuokė. O kai atvažiavome ir reikėjo sumokėti, jis išitesė ranką vairuotojui ir Jameso Bondo stiliumi pasakė: „Mano vardas Vettelis. Sebastianas Vettelis!"

Prieš Vokietijos etapą Parmakoskis kartu su Vetteliu skubėjo į susitikimą su rėmėjais. Sebastianas vairavo, bet baigėsi kuras ir būtinai reikėjo stoti. Bet degalinėje buvo didelė eilė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tommi Parmakoskis, Red Bull Renault: „Sebastianas laviravo tarp mašinų ir įkišo automobilį prieš kažkokį vairuotoją. Tas siaubingai supyko, išlipo iš automobilio ir mosikuodamas rankomis surėkė: „Prakeiktas Schumacheris! Ką sau leidžiate? Galvojate, kad esate teisus?“

Sebastianas irgi išlipo, ramiai atsiprašė, prisipažino, kad nebuvo teisus, tiesiog labai skuba.

Čia piktas oponentas pažino Sebą, pasikeitė jo veidas. Jis skubiai pagrėbė popieriaus lapelį ir paprašė autografo. Incidentas išspręstas!"

Vieną dieną Kinijos Didžiojo Prizo metu Vettelis ir jo treneris vėlai naktį grįžo į viešbutį ir buvo nustebę, kad trys jaunos sirgalės iki šiol jų laukia.

REKLAMA

Tommi Parmakoskis, Red Bull Renault: „Pamačiusios, kad mūsų mašina sustojo prie viešbučio, merginos labai apsidžiaugė. Sebastianas sutiko duoti autografus ir nusifotografuoti, kad apdovanotų jas už ilgą laukimą. Bet kai jos priėjo, tai nusprendė nusifotografuoti ne su juo, o su manimi! Aš nustebau, o jos pasakė, kad aš toks mielas blondinas. Sebastianas su pavydu pasižiūrėjo į mane!"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų