REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kritikos ir kandžių žodžių Lietuvos krepšiniui negailintis NTV sporto komentatorius Vladimiras Gomelskis trečiadienį turėjo ką pasakyti.

Rusas paskutinėmis Europos čempionato ketvirtfinalio rungtynių tarp Lietuvos ir Makedonijos komandų nepagailėjo kandžių epitetų tiek lietuvių krepšininkams, tiek sirgaliams.

„Žinote, norėčiau, kad šitie Lietuvos rinktinės gerbėjai, kurie dabar eina iš proto, kada nors save pamatytų. Galite pagalvoti, kokia gėda yra krepšinio šaliai Lietuvai, džiūgauti, kai kažkoks Čekovskis gavo penktąją pražangą rungtynėse su Lietuva. Kokia turi būti silpna ir savęs negerbianti lietuvių publika. Išprotėti galima. Šito aš nelaukiau. Kur lietuviška savigarba?“, – tiesioginiame eteryje kalbėjo rusų žurnalistas.

„O koks košmaras. Jis pataikė. Kaip galima buvo atkovoti kamuolį po savo krepšiu ir taip kvailai suklysti. O šitam vaikiui nesvarbu, Lietuva čia ar Amerika. Jis krepšinį žaidžia beveik tiek, kiek gyvena šiame pasaulyje. Ašaros. Jei Lietuva pasitrauks iš Europos čempionato, tai bus ašaros. Katastrofa. Tie penkiolika tūkstančių šioje puikioje arenoje daugiau niekada nesusirinks iki pat pirmenybių pabaigos. Net į finalą jie neateis, nes jie serga tik už savo komandą. O komanda susivėlė. Atleiskit man už šį grubų žodį“, – taip į paskutinį Vlado Ilievski metimą reagavo V. Gomelskis.

„Šį komanda nusipelnė pergalės, ko nenusipelnė lietuviai. Ir šitie žiūrovai pergalės nenusipelnė. Jie nusipelnė to, ką gavo dabar“, – reportažą baigė NTV televizijos komentatorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų