REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Formulėje-1“ tradicinės vasaros atostogos, kurių metu visų komandų bazės uždaromos, o personalas negali tarpusavyje susirašinėti darbo reikalais. Pilotams nieko kito nelieka, kaip ilsėtis.

REKLAMA
REKLAMA

Sebastianas Vettelis išskrido į Maljorkos salą, kur ilsėtis tradiciškai mėgsta vokiečiai. Bet skirtingai nuo savo tautiečių, jis ilsisi kalnuose.

REKLAMA

Ilsėdamasis praėjusių metų pasaulio čempionas nepamiršta ir lenktynių: kopdamas į kalnus, važinėdamas kalnų dviračiu, ruošiasi fiziškai.

Tuo tarpu jo komandos draugas Markas Webberis, planuojantis gauti skraidymo licenciją, iškeliavo į Zalcburgą, kur skraido sraigtasparniu ir savo įspūdžiais dalijasi „Twitter“ puslapyje.

„McLaren“ pilotas Jensonas Buttonas išskrido į Havajus, kur jau lankėsi Kalėdų šventės metu.

REKLAMA
REKLAMA

Nico Rosbergas taip pat ilsisi saloje – „Mercedes GP“ pilotas kartu su drauge iškeliavo į Ibizą, o jo ekipos partneris Michaelis Schumacheris liko Šveicarijoje kartu su šeima.

Rubensui Barrichellui ramiai pailsėti gali nepavykti – Brazilijoje jo vaikai pradėjo eiti į mokyklą.

Po Vengrijos Didžiojo Prizo Heikki Kovalainenas grįžo į Suomiją, kur greičiausiai neliūdės. Praėjusią savaitgalį jis praleido Nacionaliniame čempionate „Legends Trophy“ ir sirgo už savo tėvą. Šią savaitę jis žiūrėjo filmą „Senna“. Taip pat jis žaidžia golfą ir badmintoną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų