REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Formulės-1“ komandos „Mercedes GP“ vadovas Rossas Brawnas, komentuodamas kritiškus pasisakymus prieš Michaelį Schumacherį, pareiškė, kad komanda patenkinta jo darbu, bet nesistengs sulaikyti M. Schumacherio, jeigu jis nuspręs išeiti.

REKLAMA
REKLAMA

Rossas Brawnas, „Mercedes GP“: „Michaelis į komandą buvo pakviestas tam, kad padėtų vystyti bolidą. Jo sutartis numatyta trims metams, mes esame patenkinti Schumacherio darbu. Bet jeigu Michaeliui bus nekomfortiška, mes apsvarstysime priešlaikinio susitarimo nutraukimo klausimą – nieko negalima priversti daryti tai, kas jam nepatinka. Komanda tiki Schumacheriu, jis svarbi „Mercedes“ dalis.

Nico Rosbergas, be jokių abejonių, geriausias partneris, kokį tik teko turėti Michaeliui. Bet Rosbergas kitos kartos lenktynininkas, nei Schumacheris – mums reikėjo piloto, kuris galėtų dirbti su bolidu kaip anksčiau, bet daugybės elektronikos daviklių, ir tokiu lenktynininku tapo Michaelis. Nors jam ir 42 metai, jis gali mokytis iš partnerio ir jausti iš to malonumą. Tikėsimės, kad galiausiai Schumacheris pratęs sutartį.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų