REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Michaelis Schumacheris „Autosprint“ žurnalistams prisipažino, kad dabartinis sezonasMercedes GP“ komandai klostosi ne taip sėkmingai, kaip buvo galima tikėtis po žiemos bandymų.

REKLAMA
REKLAMA

Pagal septynių sezono lenktynių rezultatus patyręs vokietis ir jo partneris Nico Rosbergas iškovojo po 26 taškus, nė vienam iš jų kol kas neteko atsistoti ant podiumo.

REKLAMA

„Akivaizdu, kad reikalai kol kas klostosi prasčiau, nei tikėjomės, remdamiesi teigiamais priešsezononių bandymų rezultatais“, - prisipažino septyniskart pasaulio čempionas.

Tuo pačiu M. Schumacheris mano, kad „Mercedes“ inžinieriams pavyko nustatyti silpnąsias komandos puses, ir dabar visos komandos jėgos skiriamos situacijos ištaisymui: „Mes dirbame keliose srityse, ir kol padėtis nebus ištaisyta, teks aukoti visus bolido tobulinimo projektus.

REKLAMA
REKLAMA

Gerai, kad dabar mes jau turime pakankamai patirties ir žinių, kad galėtume išvengti nemalonumų kitais metais. Esu tikras, kad ir šio sezono metu mums pavyks ženkliai pagreitėti. Taip, prieš akis dar daug darbo, bet esame jam pasiruošę.

Pagrindinis dalykas ir toliau lieka komandos kūrimas. Tai svarbiausia ir čia negali būti nei jokių apribojimų, nei išimčių.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų