REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulio jaunimo (iki 19 metų) čempionatui besirengianti Lietuvos rinktinė šiandien Kaune per antrąsias savo kontrolines rungtynes įveikė MKL žvaigždžių rinktinę 96:76 (30:14, 23:17, 27:26, 16:19).

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos U19 rinktinė: Dovydas Redikas — 16, Egidijus Mockevičius ir Rokas Giedraitis — po 13, Deividas Anužis — 11, Paulius Sorokas ir Žygimantas Skučas — po 10, Renaldas Simanavičius — 9, Arnas Butkevičius — 6, Paulius Vaitiekūnas — 4, Tautvydas Sabonis — 3, Edgaras Ulanovas — 1 (Rolandas Jakštas).

REKLAMA

MKL ekipoje rezultatyviausi buvo Artūras Gudaitis (14), Marius Grigonis (13), Tauras Jogėla (11) ir Vaidas Kariniauskas (10).

„Šiandien buvo rimtesnis jėgų patikrinimas, vėl išbandėme gynybos ir puolimo schemas, keletą

žaidėjų, kurie nerungtyniavo vakar, — po mačo kalbėjo Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis. — Nuotaika komandoje gera, dirbame ir rengiamės pasaulio čempionatui. Neramu tik dėl Dėivido Pukio sveikatos. Jis jau buvo pilnai atsigavęs, treniravosi pilnu krūviu, tačiau vėl pradėjo jausti kojos skausmus. D. Pukis vėl negali dirbti iš visų jėgų, tačiau dar yra laiko, tikimės, kad viskas bus gerai.“

Po šios dienos rungtynių 19-mečių rinktinės gretas paliko 3 kandidatai — Ronaldas Rutkauskas, Nerijus Barauskas ir Tadas Maželis.

Pirmadienį Lietuvos rinktinė Panevėžyje susirinks į antrąją treniruočių stovyklą, prie komandos jau prisijungs ir vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų