REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujuosius LKL čempionus, savo „žemiečius“ pasveikino ir pagerbė Kauno rajono savivaldybės vadovai: meras Valerijus Makūnas, jo pavaduotojai Petras Mikelionis ir Antanas Makarevičius bei savivaldybės administracijos vadovai.

REKLAMA
REKLAMA

Krepšininkus Tadą Klimavičių, Artūrą Milaknį, Vytenį Lipkevičių ir Adą Juškevičių vienija ne vien tai, kad visi jie 2011 metų LKL čempionate užkopė ant prizininkų pakylos. Krepšininkų šaknys - Kauno rajone. Čia jie gimė, augo, mokėsi, trys iš jų iki šiol čia ir gyvena.

REKLAMA

LKL čempionas T. Klimavičius, žaidžiantis „Žalgirio“ komandoje, yra baigęs Akademijos Ugnės Karvelis gimnaziją ir gyvena Ringauduose, kitas žalgirietis A. Milaknis - buvęs Domeikavos gimnazijos auklėtinis, iki šiol gyvena Domeikavoje. A. Juškevičius taip pat priklauso „,Žalgirio“ klubui, bet žaidė Prienų „Rūdupio“ komandoje. Jis taip pat mokėsi Akademijos Ugnės Karvelis gimnazijoje, o šiuo metu gyvena Kačerginėje. „Rūdupio“ garbę ginantis V. Lipkevičius - Vilkijos gimnazijos absolventas.

REKLAMA
REKLAMA

Krepšininkams įteikti vardiniai laikrodžiai, primenantys krepšinio kamuolį. Tiesa, V. Lipkevičius susitikime su rajono vadovais nedalyvavo, o kiti trys Kauno rajone užaugę krepšinio ąžuolai dėkojo už dėmesingumą, šiltą ir nuoširdų priėmimą, pasirašė Savivaldybės garbės svečių knygoje.

Kauno rajono meras V. Makūnas, sveikindamas LKL čempionus ir prizininkus, pasidžiaugė, kad ne vieno žymaus krepšininko biografija susijusi su Kauno rajonu: Arvydas Sabonis mokėsi tuometinėje Lietuvos žemės ūkio akademijoje, o šiandien rajone dirba garsūs krepšininkai Vitoldas Masalskis, Algirdas Linkevičius, Mindaugas Arlauskas ir kiti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų