REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Michaelis Schumacheris jau antrus metus atstovauja „Mercedes GP“, tačiau iki šiol jam nė karto nepavyko pakilti ant prizininkų pakylos. Septyniskart pasaulio čempionas tvirtina, kad komandoje dirbs iki savo trejų metų sutarties pabaigos.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiais metais „Mercedes“ bolidui trūko greičio, naujo sezono pradžia taip pat klostosi ne itin sėkmingai, bet Kinijoje Nico Rosbergas turėjo šansų pakilti iki prizininkų pakylos ar net laimėti lenktynes, nors galiausiai finišavo penktas. M. Schumacheris užėmė tik aštuntą vietą.

REKLAMA

Interviu Vokietijos savaitraščiui „Bunte“, atsakydamas į klausimą, ar jis dar tvirtai nusiteikęs lenktyniauti „Formulėje-1“, Michaelis prisipažino, kad „kova dėl dešimtos vietos neteikia malonumo“, tačiau viliasi, kad komanda sugebės pagerinti situaciją.

„Todėl aš kovoju toliau ir lieku „Mercedes GP“, - pasakė Schumacheris. – Esu pasiryžęs sutikti, kad 42 metai – tai ne 25-eri, tačiau laikysiuos pasirašytos sutarties su komanda iki pabaigos, o po to tęsiu darbą kaip šios markės atstovas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų