REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aprimus emocijoms po iškovoto „Formulės-1“ pasaulio čempiono vardo Sebastianas Vettelis tvirtino, kad kitais metais nori apginti titulą, o jis pats žvaigždžių liga nesusirgo – liko toks pat.

REKLAMA
REKLAMA

Sebastianas Vettelis, „Red Bull“: „Formulė 1 – komandinis sportas ir noriu, kad ateityje niekas neturėtų problemų, pakalbėtų su manimi, jeigu kils kokie nors klausimai. Asmeniškai su manimi. Niekada netapsiu nepasiekiama žvaigžde, pirmiausia, aš ne toks, o antra – tai nepagerins situacijos komandoje.

REKLAMA

Visada yra tai, ko galima išmokti iš tokių garsių komandų, kaip „McLaren“ arba „Ferrari“, bet turime eiti savo keliu, išsaugant nuosavą stilių. Laukia sunki žiema, mums reikia pasiekti maksimumą pritaikant bolidą prie naujų padangų. Laukia įtempta kova su „Ferrari“, „McLaren“ ir „Mercedes“.

Manau, kad Michaelis Schumacheris bus labai rimtas varžovas. Šiais metais jam buvo sunku, daugelis jį jau nurašė, bet aš žinau, koks jis konkurencingas. 2010 metais jis turėjo ne patį geriausią bolidą, bet M. Schumacheris lieka vienas iš geriausių lenktynininkų. Kitais metais visi pradėsime nuo nulio ir jis turės puikų šansą.

Kur norėčiau lenktyniauti kitais metais? Visi lenktynininkai vieną kartą svajoja sėsti į „Ferrari“ bolidą. Aš taip pat noriu, bet yra ne ką mažiau legendinės komandos. Šiuo metu esu laimingas „Red Bull“ ekipoje, turime sutartį dviem sezonams ir planuojame daug nuveikti. 2011 metais noriu apginti titulą, nors žinau, kad tai nebus lengva.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų