REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Septyniskart „Formulės-1“ pasaulio čempionas Michaelis Schumacheris ir kitais metais suks ratus trasose sėdėdamas prie „Mercedes“ bolido vairo, rašo sport1.de.

REKLAMA
REKLAMA

„Daimler“ bendrovės vadovas Dieteris Zetsche pokalbyje su naujienų agentūra „dpa“ patvirtino, kad „Mercedes“ lieka „Formulėje-1“, o 41 metų legendinis vokietis – „Mercedes“ ekipoje.

REKLAMA

„Nenorime kiekvienais metais iš naujo spręsti, kas lieka, kas ne. Su M. Schumacheriu turime ne vienerių, bet trejų metų sutartį“, – teigė jis. D. Zetsche nekaltina po pertraukos grįžusio septyniskart pasaulio čempiono dėl vidutiniško rezultato: „Sudėtinga su mažai konkurencingu bolidu demonstruoti aukštus rezultatus.“

„Daimler“ vadovas kalbėjo, kad niekuomet nesitikėjo 2010 metais laimėti „Formulės-1“ titulo. „Dėl to niekada nesiskundėme. Laimėti titulą ką tik susikūrusiai komandai būtų nerealu“, – sakė jis. Kitais metais „Mercedes“ tikisi palypėti aukštyn, tačiau pernelyg neatitrūksta nuo žemės.

REKLAMA
REKLAMA

„Reikia suprasti, kad „Formulėje-1“ sėkmės nesuplanuosi“, – aiškino D. Zetsche. Galutinėje 2010 metų „Formulės-1“ pilotų įskaitoje M. Schumacheris su 72 taškais liko devintas, o kitas „Mercedes“ pilotas vokietis Nico Rosbergas (142 taškai) – septintas. Konstruktorių įskaitoje komanda su 214 taškų užėmė 4 vietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų