REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Geriausio Kinijos krepšininko Yao Mingo karjerai – pavojaus signalas. Artėjantis sezonas 30 metų 229 cm ūgio „centrui“ gali būti paskutinis.

REKLAMA
REKLAMA

Y. Mingo karjerą intensyviai stabdo kojos trauma, dėl kurios vidurio puolėjas praleido visą 2009-2010 m. Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezoną. Kitąmet Y. Mingas Hjustono „Rockets“ ekipoje uždirbs beveik 18 mln. JAV dolerių, o po sezono žaidėjas taps laisvuoju agentu.

REKLAMA

„Jei kitą sezoną dar jausiu skausmus ir koja nesugys, greičiausiai po metų kabinsiu sportbačius ant vinies“, – skaudžią žinią savo gerbėjams pranešė kinas.

Aukštaūgis iš anksto perspėjo, jog tautiečiai gali nesitikėti jo išvysti 2012 m. Londono olimpinėse žaidynėse: „Galimybė rungtyniauti olimpiadoje yra labai nedidelė. Dėl kojos traumos tiek daug rungtynių per metus žaisti negalėsiu. Kaip jau esu minėjęs anksčiau, vieną dieną pasitrauksiu iš rinktinės bei baigsiu profesionalo karjerą. Taip nutinka kiekvienam sportininkui.“

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu „Rockets“ vadovai dar nepraranda optimizmo.

„Yao po truputį stojasi ant kojų ir po kiekvienos treniruotės gauname gerų žinių iš gydytojų“, – tvirtino Hjustono klubo generalinis vadybininkas Darylas Morey'us.

Raudonai baltus marškinėlius Y. Mingas vilki nuo pat savo karjeros NBA pradžios – 2002-ųjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų