REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nusivylusi smurtu antrosiose Serbijos krepšinio čempionato finalo serijos rungtynėse Vršaco „Hemofarm“ ekipa atsisakė tęsti kovą dėl šalies čempiono titulo.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, jog tokį sprendimą komandos vadovai motyvavo noru užtikrinti, kad aikštelėje rungtynių metu nekiltų smurto protrūkių. Taip pat tvirtinama, jog sportas ir smurtas nėra suderinami dalykai, todėl komanda nenori tęsti to, kas vyko antroje dvikovoje.

REKLAMA

Klubo atstovai pažymėjo, jog supranta, kad šis sprendimas iššauks Serbijos krepšinio federacijos sankcijas, tačiau savo sprendimo keisti neketina.

„Hemofarm“ komandai atsisakius toliau tęsti pirmenybes, Serbijos čempionais devintą kartą ir eilės pripažinti „Partizan“ krepšininkai.

Priminsime, kad antrosiose Serbijos krepšinio lygos finalo serijos rungtynėse iki susitikimo pabaigos likus žaisti kiek daugiau nei minutę, vieni kitiems į atlapus kibo Belgrado „Partizan“ ir Vršaco „Hemofarm“ žaidėjai.

REKLAMA
REKLAMA

Po taiklaus „Partizan“ legionieriaus Lawrence'o Robertso tritaškio, Duško Vujoševičiaus auklėtiniai išsiveržė į priekį – 80:78. Netrukus susistumdė Raško Katičius bei Aleksandras Maričius, o vėliau viskas persirutuliojo į kur kas rimtesnį incidentą.

Teisėjai krepšininkams skyrė abipusę pražangą, bet tai neramumų nesustabdė. Netrukus kumščius į darbą paleido dauguma abiejų komandų žaidėjų. Į aikštę netgi buvo įžengę policininkai. Muštynės persikėlė ir į sirgalių tribūnas.

Galiausiai rungtynės buvo pratęstos ir „Partizan“ šventė pergalę 86:81.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų