REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį Vilniuje Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijos sporto salėse įvyko tarptautinis salės ultimeito turnyras "UltiFreeze 2007", kuriame dalyvavo 20 komandų iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos, Baltarusijos, Švedijos.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvai turnyre atstovavo net 11 komandų iš Vilniaus, Prienų, Trakų Vokės bei Zarasų.

Turnyro nugalėtoja tapo "Hardcore Ultimate" komanda iš Latvijos, finale po atkaklios kovos rezultatu 13:8 įveikusi Vilniaus "Zepps Vilkus" klubą.

REKLAMA

Trečia liko "Vorų" komanda iš Trakų Vokės, aplenkusi kitą lietuvių ekipą "Briliantais sninga".

Tai jau penktas toks kasmetinis turnyras Vilniuje. Vasaros pradžioje jau penkeri metai Palangoje vyksta paplūdimio ultimeito, o rudenį Zarasuose - lauko ultimeito tarptautiniai turnyrai.

Ultimeitas yra nekontaktinis, komandinis, vienas iš skraidančiojo disko sporto šakos žaidimų, kurio pagrindinis "įrankis" - skraidantis diskas (žinomas kaip skraidanti lėkštė). Svarbiausias šio žaidimo tikslas - išlaikyti žaidimo dvasią (angl.Spirit of the game), kuri grindžiama tolerancija, gera valia, sportine garbe ir meistriškumu.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvieno turnyro metu visos komandos balsuodamos išrenka komandą, kuri geriausiai atitinka išvardintus kriterijus, ir ši ekipa gauna "Žaidimo dvasios" apdovanojimą, kuris yra garbingiausias turnyro apdovanojimas.

"UltiFreeze 2007" turnyre šis apdovanojimas atiteko Zarasų "Ąžuolo" gimnazijos komandai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų