REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė rugpjūčio 11 dieną draugiškose rungtynėse Kaune  išbandys jėgas su kaimynais iš Baltarusijos.

REKLAMA
REKLAMA

Tai bus jau septintasis komandų draugiškas susitikimas nuo 1990 metų. Paskutinės tarpusavio rungtynės vyko 2005 m. rugpjūtį. Tuomet Vilniuje Lietuvos rinktinė nugalėjo rezultatu 1:0.

REKLAMA

Šių metų rugpjūčio 11-ąją Kauno S. Dariaus ir S. Girėno stadione vyksianti dvikova bus paskutinis išbandymas prieš  pirmąsias 2012 m. Europos futbolo čempionato atrankos rungtynes su Škotijos nacionaline rinktine.

„Kėlėme sąlygą, kad šios draugiškos rungtynės turi vykti Lietuvoje, todėl atsisakėme pasiūlymų žaisti išvykoje. Dėl rungtynių namuose sutarėme su Baltarusijos rinktine. Ją mūsų trenerių štabas laiko tinkama varžove repetuojant dvikovai su Škotija“,  – teigė LFF rinktinių direktorius Robertas Tautkus.

REKLAMA
REKLAMA

Į pirmąją šių metų treniruočių stovyklą Lietuvos rinktinė rinksis gegužės mėnesio viduryje. Lietuvos futbolo „A lygos“ ir užsienio klubuose žaidžiančius futbolininkus stebintis rinktinės vyriausiasis treneris Raimondas Žutautas ruošiasi sudaryti išplėstinį kandidatų sąrašą – bus formuojama ne tik „A“, tačiau ir „B“ rinktinė.

Stovyklos Lietuvoje metu planuojama surengti kontrolines rungtynes tarp rinktinės žaidėjų, o gegužės 25 dieną Lietuvos rinktinė Charkove susitiks Ukrainos futbolininkais.

Birželio 18-20 dienomis Lietuvoje numatomas Baltijos taurės turnyras, kuriame taip pat dalyvaus Latvijos ir Estijos ekipos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų