REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balsas.lt skaitytojas Andrius pranešė, kad Europoje ne vieną sezoną praleidęs amerikietis Charlesas Gainesas siautėja Kinijoje. 28-erių metų 203 cm ūgio puolėjas Kinijos krepšinio lygos rungtynėse taip stipriai smogė varžovui, jog šis buvo nugabentas į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA

Nuaidėjus finalinei susitikimo sirenai, po krepšiu kilo nedidelis susistumdymas. Ch. Gainesas apsižodžiavo su Du Fengu. Kinas priešininką nestipriai stumtelėjo savo galvą, tačiau „Xijiang Flying Tiger“ legionieriaus veiksmai buvo kur kas ryžtingesni. Aukštaūgis smogė varžovui, kuris atsikelti nuo parketo savo jėgomis nebepajėgė.

REKLAMA

D. Fengui prireikė medikų pagalbos. Krepšininkas aikštę paliko su tik su neštuvais. Kinui prireikė ir specialaus kvėpavimo aparato. Tuo tarpu Ch. Gainesas sukėlė tokį didelį sirgalių nepasitenkinimą, jog jo komandą nuo įtūžusių aistruolių turėjo ginti gausus būrys apsaugos darbuotojų.

Priminsime, kad Europoje amerikietis yra atstovavęs Vilerbano „Asvel“, Badalonos „DKV Joventut“, Stambulo „Galatasaray Cafe Crown“ ir Tel Avivo „Maccabi“ ekipoms.

Siūlome pasižiūrėti šį epizodą (silpnų nervų skaitytojams nerekomenduojama):

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų