REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį „Aukštaitijos“ futbolo stadione aistros tarp vietos „Ekrano“ komandos ir Vilniaus VMFD „Žalgiris“ virė ne tik aikštėje. Rungtynėms einant į pabaigą net dviem autobusais į Panevėžį atvykę „Žalgirio“ komandos aistruoliai kumščiais pradėjo auklėti pergalę švenčiančius „Ekrano“ sirgalius.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip informavo tvarką stadione prižiūrinčios saugos tarnybos „Argus“ Panevėžio skyriaus direktorius Rolandas Nakrošius, incidentą išprovokavo keli neblaivūs panevėžiečiai.

REKLAMA

„Baigiantis rungtynėms keli vietiniai „pijokėliai“, praeidami pro „Žalgirio“ komandos aistruolius, juos išprovokavo. Viskas nuo to ir prasidėjo. Vėliau muštynės tęsėsi už stadiono ribų“, – teigė R. Nakrošius.

Pro šiaurinius stadiono vartus į Marijonų gatvę šalia prekybos centro „Bičiulis“ išsiveržę aistruoliai trumpam paralyžiavo eismą. Įsiaudrinę sirgaliai apsiramino tik tada, kai į pagalbą „Argus“ darbuotojams atskubėjo policijos pareigūnai.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak R. Nakrošiaus, sekmadienį stadione tvarką prižiūrėjo septyni apsaugos darbuotojai.

„Žinoma, tokiais atvejais norėtųsi daugiau vyrų turėti, tačiau viską lemia finansai“, – pasakojo „Argus“ vadovas.

Incidento aplinkybes panašiai aiškino ir Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Viešosios tvarkos skyriaus viršininkas Romualdas Inčiūra.

„Gavus iškvietimą ir į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, incidentas buvo greitai numalšintas. Dėl šio įvykio niekas pretenzijų neturi“, – tvirtino jis.

Per šį incidentą buvo sulaikytas vienas įtariamasis – panevėžietis M. V. (gim. 1977 m.). Jam buvo nustatytas vidutinis girtumas. Pasak Viešosios tvarkos skyriaus viršininko, „Ekrano“ klubas jau pateikė prašymą M. V. nubausti.

Arnas Adomavičius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų