REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balsas.lt skaitytojas pranešė, kad savaitgalį vykusios Vokietijos „Bundesligos“ 26-ojo turo rungtynės tarp „Hertha“ ir „Nurnberg“ ekipų baigėsi skandalingai. Dar vieną pralaimėjimą patyrusios „Herthos“ fanų nervai neišlaikė ir jie puolė į aikštę.

REKLAMA
REKLAMA

Dešimtys „Hertha“ fanų perlipo per Berlyno „Olympic“ stadiono apsaugines tvoras ir, apsiginklavę metaliniais strypais bei kitais daiktais, įsiveržė į aikštę. Pamatę, kad viskas gali baigtis blogai, tiek „Hertha“, tiek „Nurnberg“ futbolininkai bei treneriai skuodė slėptis į persirengimo kambarius.

REKLAMA

Tada įtūžę sirgaliai nusiaubė atsarginių „Hertha“ žaidėjų suolelį, tačiau paskui buvo patys priversti sprukti, nes tramdyti aistrų į stadioną išbėgo policininkai. Nors keturi iš jų buvo sužeisti, tačiau sulaikyta net 30 fanų.

Visas šis incidentas kilo tada, kai „Nurnberg“ puolėjas Angelos Charisteas per pridėtą teisėjo laiką pelnė įvartį ir svečiams išplėšė pergalę 2:1, o „Herthai“ lėmė jau 17-ą nesėkmę šį sezoną. Maža to, „Hertha“ ir toliau liko paskutinėje turnyrinės lentelės vietoje, o nuo saugios zonos ją skiria net 9 taškai.



Siūlome pasižiūrėti šį incidentą:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų