REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Eurolygos čempionai su Š. Jasikevičiumi – ties praraja

Eurolygos TOP–16 etape sensacingą antrąją nesėkmę iš eilės patyręs Atėnų „Panathinaikos“ klubas su Šarūnu Jasikevičiumi ne tik atsidūrė pačiame E grupės dugne, bet ir maksimaliai komplikavo savo šansus patekti į turnyro ketvirtfinalį.

REKLAMA
REKLAMA

Be lietuvio rungtyniavę Eurolygos čempionai vakar Atėnuose 78:80 (21:21, 19:16, 17:18, 21:25) dramatiškai nusileido „Maroussi“ ekipai.

REKLAMA

Po apylygės pirmosios rungtynių pusės „Panathinaikos“ krepšininkai į priekį atitrūko trečiojo ketvirčio pradžioje. Laimėję keturių minučių atkarpą 13:6, Graikijos čempionai po Stratos Perperoglou dvitaškio pirmą kartą įgijo dviženklį pranašumą – 53:43. Pasiduoti nelinkę „Maroussi“ krepšininkai netrukus atsakė atkarpa 12:4 ir viskas sprendėsi ketvirtajame kėlinyje, nes po trijų ketvirčių „Panathinaikos“ turėjo vos dviejų taškų pranašumą – 57:55.

REKLAMA
REKLAMA

Prasidėjus lemiamam ketvirčiui „Maroussi“ krepšininkai buvo sumažinę deficitą iki minimumo (59:58), o po Mario Batiso tritaškio sužaidus keturias minutes vėl persvėrė rezultatą savo naudai – 62:64.

Negana to, likus žaisti tris minutes Billy Keysas pataikė dar du tolimus metimus ir „Maroussi“ pranašumas pasiekė septynių taškų ribą – 72:79. Nors Eurolygos čempionams buvo pavykę priartėti iki minimumo (78:79), Kostas Kaimakoglou tiksliai realizavo vieną baudos metimą, o paskutinė „Panathinaikos“ ataka baigėsi Drew Nicholaso klaida.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Maroussi“: B. Keysas 17 (tritaškiai 5/7), J. Homanas 13, P. Calathesas 11, M. Pelekanos ir J. Lucasas – po 10, K. Kaimakoglou 8.

„Panathinaikos“: N. Pekovičius 19 (dvitaškiai 8/11, baudos 3/3), M. Batiste 15, D. Diamantidis ir D. Nicholas – po 11, A. Fotsis 10, V. Spanolis 8.


Siūlome pasižiūrėti įdomiausius šių rungtynių epizodus:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų