REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atėnų „Panathinaikos“ (Graikija) futbolo klubas Milano „Intero“ (Italija) centro gynėjui Marco Materazziui yra pasiruošęs mokėti po 1,5 mln. eurų per metus, skelbia Graikijos žiniasklaida.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak žiniasklaidos, Atėnų ekipos vadybininkai tikisi, kad 36-erių metų futbolininko perėjimo klausimas bus išspręstas per artimiausią mėnesį. Tuo atveju, jei žaidėjo vis dėlto nepavyktų įsigyti, „Panathinaikos“ sieks jį išsinuomoti. Pastaruoju metu M. Materazzi nedažnai yra įtraukiamas į pagrindinę „Inter“ komandos sudėtį.

REKLAMA

M. Materazzi karjerą pradėjo 1993 metais, o į „Inter“ klubą atvyko 2001 metais ir jam atstovauja iki šiol. Persikėlęs į Milaną futbolininkas nacionalinės rinktinės sudėtyje dalyvavo pasaulio ir Europos čempionatuose.

Labiausiai gynėjas išgarsėjo Vokietijoje vykusio 2006 metų pasaulio čempionato finale su Prancūzijos futbolininkais. 109-ąją pratęsimo minutę italas įžeidė Prancūzijos rinktinės kapitono Zinedine'o Zidane'o seserį, o šis neliko skolingas varžovui ir smūgiavo jam galva.

Po šio Z. Zidane'oo triuko jis buvo pašalintas iš aikštės, o italai po 11 m baudinių serijos tapo naujaisiais planetos čempionais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų