REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nauja NBA žaidėjų taktika – išmesti varžovo batą iš aikštės

Praėjusią naktį vykusiose NBA čempionato rungtynėse tarp Los Andželo „Lakers“ ir Hiustono „Rockets“ klubų (91:101),  nebuvo apsieita be incidentų.

REKLAMA
REKLAMA

Įvykių sūkuryje atsidūrė skandalingu elgesiu pagarsėjęs „Lakers“ naujokas Ronas Artestas bei buvęs „Lakers“ žaidėjas Trevoras Ariza. Incidentas įvyko pirmojo kėlinio pradžioje, kai žaidėjų būryje įstrigęs T. Ariza pametė savo sportinį batelį, o tai pamatęs R.Artestas griebė jį ir nusviedė į žiūrovų eiles.

REKLAMA

Įdomu, kad už tokį negarbingą veiksmą R. Artestas ne tik nebuvo nubaustas teisėjų, bet ir apdovanotas:  kol T. Ariza ieškojo savo sportbačio, „Lakers“ lengvai apsigynė prieš keturis varžovus, o kitos atakos metu atidavė kamuolį visiškai laisvam tam pačiam R. Artestui, kuris įmetė tritaškį.

Beje, tai jau nėra pirmas kartas, kai šie du žaidėjai patenka į panašius įvykius. Prieš tai abu žaidėjai buvo susistumdę šių komandų tarpusavio rungtynėse, kurios vyko lapkričio 4 d. Tąkart po rungtynių duodamas interviu R. Artestas. teigė, jog norėjo uždusinti T. Arizą.

Siūlome pasižiūrėti paskutinio R. Artesto ir T. Arizos incidento VIDEO:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų