REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po sensacingos pergalės 2:1 prieš dvi savaites garsiajame „Camp Nou“ stadione Rusijos čempionai Kazanės „Rubino“ futbolininkai įgijo dar daugiau pasitikėjimo ir žada šio vakaro rungtynėse vėl stengtis iš visų jėgų ir į F grupė įnešti dar daugiau sumaišties.

REKLAMA
REKLAMA

Nors jos ir taip užtektinai: po trijų turų 1-3 vietas dalinasi po 4 taškus turinti FC „Barcelona“, Kijevo „Dinamo“ ir Kazanės „Rubin“, o su 3 taškais paskutinėje pozicijoje žengia Milano „Interas“.

REKLAMA

Prieš šiandien laukiančią antrąją iš eilės akistatą su FC „Barcelona“ rusų klubas nestokoja ambicijų.

„Mūsų žaidėjai psichologiškai yra labai stiprūs. Jų tikslas mače su „Barca“ – padaryti viską, kas įmanoma, ir net šiek tiek daugiau. Esame pasiruošę mūšiui, bet nesitikime, kad šaltas oras bus mūsų sąjungininkas, nes aukščiausio lygio komandos prie bet kokių sąlygų prisitaiko labai greitai,“ – teigė „Rubino“ treneris Kurbanas Berdijevas.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu FC „Barcelonos“ strategas J. Guardiola atskleidė, kad tikisi labai sunkios kovos:

„Gerbiu „Rubiną“. Rusai laimėjo „Camp Nou“ ir tai padarė ne dėl sėkmės faktoriaus, o dėl to, kad įmušė du įvarčius, nors mes ir kontroliavome kamuolį net 70 procentų viso laiko. Žinau, kad šiandien mano žaidėjai aikštėje lakstys labai greitai, nes kitu atveju jie paprasčiausiai sušals. Tiesa, „Rubinas“ puikiai ginasi ir moka suregzti labai pavojingas kontratakas, todėl turėsime visą laiką būti budrūs.“

Intriguojančio susitikimo tarp „Rubin“ ir FC „Barcelona“ futbolininkų pradžia – šiandien, 19 val. 30 min.

Tarp kitų didžiausią ažiotažą keliančių šio vakaro dvikovų – mačai tarp „Dinamo“ ir „Intero“, Liono „Olympique“ ir FC „Liverpoolio“, „Sevillos“ ir „Stuttgarto“ bei kitų komandų. Šių rungtynių pradžia – 21 val. 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų