REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Daily Telegraph“ skelbia, jog FC „Liverpool“ klubo lyderiams Fernando Torresui ir Stevenui Gerrardui gali tekti atlikti operacijas, nes žaidėjai nesugeba atsigauti po traumų.

REKLAMA
REKLAMA

Spaudos konferencijoje „raudonųjų“ treneris Rafaelis Benitezas pranešė, jog su komanda į Prancūziją, kur trečiadienį bus žaidžiamos UEFA Čempionų lygos E grupės rungtynės su Liono „Olympique“ ekipa, FC „Liverpool“ kapitonas nevyks.

REKLAMA

S. Gerrardui niekaip nepavyksta atsigauti po kirkšnies traumos, kurią jis patyrė atstovaudamas Anglijos rinktinei. Ar žaidėjui prireiks operacijos, paaiškės savaitės pabaigoje.

Tuo tarpu F. Torresas, kuris su komanda vyks į Prancūziją, vis dar kenčia nuo praėjusį mėnesį per Ispanijos rinktinės mačą patirtos kirkšnies išvaržos traumos.

Šeštadienio „Premier“ lygos pralaimėtose rungtynėse „Fulham“ klubui rezultatu 1:3 sužaidus 63 minutes 25 metų puolėjas buvo pakeistas.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad jis gali nebesitreniruoti pagal specialią programą ir nežaisti, nes ekipos medikai dar labiau prakalbo apie tikimybę, jog ispanui teks atlikti operaciją.

Į Prancūziją, be S. Gerrard, dar nevyks Martinas Kelly, Martinas Skrtelis, Nabilas El Zharas ir Albertas Riera.

Visgi FC „Liverpool“ tikisi, jog komandai galės padėti pusė iš dešimties nežaidusių prieš „Fulham“ ekipą žaidėjų.

R. Benitez yra pasiruošęs suteikti tam tikrą kiekį laiko aikštėje parodyti savo sugebėjimus šiems futbolininkams: Glenui Johnsonui, Danieliui Aggeriui, Fabio Aurelio ir Davidui Ngogui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

G. Johnsonas praėjusią savaitę pasitempė blauzdą ir buvo pranešta, kad jis iškrito iš rikiuotės nuo keturių iki penkių dienų. Nepaisant to, kad šis laikotarpis jau praėjo, abejonių dėl anglo pasirodymo aikštėje vis dar yra.

Toliau visi kiti žaidėjai, išskyrus galbūt tik D. Aggerį, penktadienio treniruotės metu susidūrusį su nugaros problemomis, žaisti tikriausiai galės.

Taip pat pranešama, jog Alberto Aquilani atsigavo po ligos ir rytojaus mače turėtų užimti vietą ant atsarginių suolelio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų