REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tradicines visų žvaigždžių savaitgalio rungtynes – „All Star Game“, šiemet vyksiančias vasario 18 dieną, galės išvysti ir Lietuvos krepšinio gerbėjai. Naktį iš sekmadienio į pirmadienį 3 val. tiesiogiai per TV1 bus transliuojamas stipriausių Vakarų ir Rytų konferencijų žaidėjų mačas.

REKLAMA
REKLAMA

NBA fanai iš viso pasaulio kasmet į starto penketukus renka savo numylėtinius, kurie, jų manymu, turėtų žaisti visų laukiamose didžiųjų žvaigždžių varžybose.

REKLAMA

Daugiausiai pasaulio krepšinio aistruolių simpatijų - 2,5 mln. balsų atiteko Klyvlendo „Cavaliers“ žvaigždei Lebronui Jamesui. Rytų konferencijoje taip pat pamatysime praėjusių metų naudingiausią finalo žaidėją Dwyane'ą Wade'ą iš Majamio „Heat“, kartu su juo ir vidurio puolėją Shaquille'ą O'Nealą, kuriam tai – jau keturioliktos visų žvaigždžių rungtynės. Rytų fronte taip pat kovos Toronto „Raptors“ lyderis Chrisas Boshas bei Dariaus Songailos komandos draugas Gilbertas Arenasas iš Vašingtono „Wizards“.

REKLAMA
REKLAMA

Vakarų rinktinės sudėtyje šiemet pasirodys Kobe Brayntas, Los Andželo „Lakers“ žvaigždė praėjusiame sezone per rungtynes įmetusi 81-ą tašką. Tai antras rezultatas visoje NBA lygos istorijoje! Su juo drauge žais Tracy McGrady iš Hiustono „Rockets“ bei vienas geriausių visų laikų NBA lygos puolėjų – Timas Duncanas iš San Antonijo „Spurs“. Į Vakarų komandą taip pat pateko Kevinas Garnetas iš Minesotos „Timberwolves“, du kartus naudingiausiu NBA lygos žaidėju išrinktas Styve‘as Nashas kartu su dar dviem Fynikso „Suns“ žaidėjais – Shawnu Marionu ir Amare‘u Stoudemire‘u. Rungtynėse pasirodys ir visų laikų geriausias Vokietijos krepšininkas – Dirkas Nowitzki iš Dalaso „Mavericks“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 „Jeigu kalbėtume apie visų žvaigždžių rungtynes, šioms neprilygsta niekas“ – teigia NBA varžybas komentuojantis sporto žurnalistas Tomas Langvinis.

Visų žvaigždžių savaitgalis, šiemet vyksiantis Las Vegase, organizuojamas jau 56-ąjį kartą ir bus transliuojamas daugiau nei 200 skirtingų šalių. Trijų dienų krepšinio fiesta išsiskiria tuo, kad vienu metu vyksta daugybė ne tik sporto, bet ir pramogų pasaulio renginių. Daug ką pasako vien tai, kad lemiamoje Vakarų ir Rytų kovoje, pertraukų metu, koncertuos Christina Aquilera, Toni Braxton ir kiti pop muzikos atlikėjai.

All STAR GAME varžybų kartojimas – vasario 19 d., pirmadienį 21 val. per TV1. LNK eteryje rungtynių transliacija numatoma vasario 21 d., trečiadienį 23:20 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų