REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bostono „Celtics“ pateikė pasiūlymą Rasheedui Wallace'ui

Visa Bostono „Celtics“ komandos delegacija viešėjo Detroite, kur susitiko su laisvuoju agentu Rasheedu Wallace‘u. Komandos generalinis vadybininkas Danny Ainge‘as, savininkas Wycas Grousbeckas, treneris Docas Riversas ir krepšininkai Kevinas Garnettas, Paulas Pierce‘as bei Ray‘us Allenas įkalbinėjo Wallace‘ą kitąmet žaisti „Celtics“ komandoje.

REKLAMA
REKLAMA

Ekipos vadovai jau pateikė R. Wallace‘ui dvejų metų sutartį, pagal kurią per sezoną krepšininkas uždirbtų 5,8 milijono JAV dolerių. Wallace‘o agentas Billas Stricklandas tikino, kad jo klientas kol kas neskubės priimti sprendimo, kol nesusitiks su kitų komandų atstovais.

REKLAMA

Jau šiandien į Detroitą atvyko Klivlendo „Cavaliers“ komandos savininkas Danas Gilbertas ir generalinis vadybininkas Danny Ferry. Aukštaūgiu susidomėjimą taip pat išreiškė ir San Antonijaus „Spurs“ klubas.

Nepavyks pasirašyti sutarties su Wallace‘u, „Celtics“ bandytų susitikti su Grantu Hillu arba Antonio McDyessu. Visgi R. Wallace‘as yra geidžiamiausias Bostono komandos šio tarpsezonio laisvasis agentas.

2008-2009 metų sezone 35 metų 211 cm ūgio Wallace‘as per susitikimą į varžovų krepšį vidutiniškai įmesdavo po 12 taškų ir atkovodavo 7,4 atšokusio kamuolio, aikštėje praleisdamas maždaug po 33 minutes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų