REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

30-metis Lietuvos rinktinės puolėjas Tomas Danilevičius kiek sumažino savo apsukas atstovaudamas nacionalinei mūsų šalies komandai, bet toliau tęsia savo šėlsmą Italijos „Serie B“ lygoje.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar vykusiose atsakomosiose „Serie B“ atkrintamųjų varžybų pusfinalio rungtynėse tarp „Livorno“ ir „Grosseto“ mūsiškis net du kartus nuginklavo varžovų vartininką ir išvedė savo klubą į finalą, kuriame ir spręsis trečiojo kelialapio į aukščiausią Italijos futbolo lygą – „Serie A“ – likimas.

REKLAMA

Pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje, 45 min., Tomas Danilevičius po baudos smūgio pirmasis suskubo prie nuo vartininko atšokusio kamuolio ir nukreipė šį į vartus bei išvedė „Livorno“ klubą į priekį 2:1.

Tačiau to buvo negana, nes lietuvio ekipa pirmąjį susitikimą buvo pralaimėjusi dviejų įvarčių skirtumu, tad po pertraukos „Livorno“ tiesiog užgulė priešininkų vartus ir labai greitai išsprendė visus klausimus: 51 min. pasižymėjo A. Diamanti (3:1), o 54 min. antrą kartą savo žodį tarė ir T. Danilevičius (4:1).

REKLAMA
REKLAMA

Puolėjas iš Lietuvos buvo pakeistas 71 minutę, o „Grosseto“ ekipa rungtynes baigė tik septyniese – net keturi jų žaidėjai prieš savo akis išvydo raudonas korteles. Neįtikėtina, bet žaisdami 11 prieš 7 Livorno futbolininkai nebesugebėjo įmušti nė vieno įvarčio.

Kad ir kaip būtų keista, mačas taip ir baigėsi 4:1, o „Livorno“ pateko atkrintamųjų varžybų finalą, kuriame išmėgins savo jėgas su „Brescia“. Pirmoji komandų akistata įvyks sekmadienį Brešoje, o atsakomoji – birželio 20 dieną.

Priminsime, kad Italijos „Serie B“ divizione 3-6 vietas užėmusios ekipos kovoja dėl vienintelio kelialapio į „Serie A“ čempionatą. Pirmajame mače „Livorno“ išvykoje „Grosseto“ vienuolikei buvo nusileidęs rezultatu 0-2.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rungtynių statistika:

„Livorno“ – „Grosseto“ 4:1 (2:1). Pirmasis mačas – 0:2.

Įvarčiai: 25. F. Tavano (iš 11 metrų baudinio) 1:0, 34 min. M. Sansovini 1:1, 45 min. T. Danilevičius (2:1), 51 min. A. Diamanti 3:1, 54 min. T. Danilevičius 4:1.

Raudonos kortelės: 45 min. G. Abruzzese, 65 min. A. Garofalo, 72 min. G. Freddi, 75 min. L. Consonni (visi iš „Grosseto“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų