REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po vakar Romoje įvykusio UEFA Čempionų lygos finalo, kuriame FC „Barcelona“ įtikinamai 2:0 (1:0) įveikė titulą gynusius „Manchester United“ futbolininkus, pasipylė įvairių vertinimų: vieni gyrė puikius pasirodžiusius katalonus, o kiti stebėjosi visiškai bedančiu anglų žaidimu.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto bene kontraversiškiausiai nuskambėjo „Manchester United“ lyderio Cristiano Ronaldo pareiškimas, kad „Barcelonos“ klubas net neturėjo būti finale.

REKLAMA

„Negaliu paaiškinti šio pralaimėjimo. Mes nerungtyniavome labai gerai, bet ir taktiką buvome pasirinkę neteisingą. Viskas ėjosi ne pagal mūsų planą. Reikia atiduoti pagarbą katalonams, bet manau, kad jiems labai jau pasisekė: jie pusfinalyje neturėjo įveikti „Chelsea“ ekipos, nes nebuvo verti pergalės, bet šio fakto kažkaip niekas nebeakcentuoja.

Vis tik sveikinu „Barceloną“, finale ji buvo geresnė, o futbole prisimenami tik nugalėtojai,“ –  teigė C. Ronaldo.

REKLAMA
REKLAMA

Puolėjas iš Portugalijos nebuvo itin pakilios nuotaikos, todėl nesutiko atskleisti, kur žais kitą sezoną:

„Dabar mano ateitis – tai nacionalinė komanda, nes esame geroje situacijoje savo atrankos į 2010 metų pasaulio čempionatą grupėje ir galime užimti pirmą vietą bei automatiškai iškovoti kelialapį į finalinį turnyrą. Kalbėti apie klubus nenoriu. Man reikia pailsėti ir atsigauti, nes esu labai pavargęs. Šį sezoną žaidžiau labai daug mačų ir jaučiau didžiulę įtampą bei spaudimą. Kaip viskas bus toliau, pamatysime ateityje.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų