REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dirkui Nowitzkiui kelia juoką „Spurs“ gynyba

Dalaso „Mavericks“ klubas NBA reguliariajame sezone nesuteikė daug džiaugsmo savo gerbėjams. Be abejo, galingoje Vakarų konferencijoje dominuoti itin sunku, tačiau sėkminga sezono pabaiga įtvirtino „Mavs“ pozicijas atkrintamosiose varžybose.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmojo raundo serija su San Antonijaus „Spurs“ klubu kėlė nerimą komandos aistruoliams, tačiau Dalaso komandai pirmaujant rezultatu 3-1 vis daugiau krepšinio ekspertų prabyla apie „Spurs“ fiasko pirmajame raunde. Anksčiau su galinga San Antonijaus krepšininkų gynyba susidurdavęs Dirkas Nowitzki, šioje serijoje juokiasi iš oponentų gynybos.

REKLAMA

„Tikrai dar nesu matęs tokios jų gynybos. Jie dažnai palieka vyrukus atvirus, o kelią krepšio link visiškai laisvą“, – su šypsena veide kalbėjo vokietis.

Šioje atkrintamųjų varžybų serijoje puolėjas iš Vokietijos „Mavericks“ klubui vidutiniškai renka 16,3 taško ir sugriebia 8,5 atšokusio kamuolio. Reguliariajame sezone jo taškų vidurkis buvo maždaug 26 taškai per rungtynes. Negi „Spurs“ gynyba tokia jau juoką kelianti?

„Pirmaujame rezultatu 3-1. Štai kodėl žaidžiu. Nežaidžiu tam, kad pelnyčiau taškus. Siekiu padėti komandai patekti į kitą etapą“, – atsakė vokietis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų