REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

28-erių metų amžiaus Anglijos rinktinės saugas Stevenas Gerrardas sutiko pratęsti sutartį su „Liverpool“ klubu ir pasilikti „Anfield“ stadione dar bent penkiems sezonams – iki 2013 metų.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai fantastiškos naujienos mūsų komandai. Stevenas dar kartą parodė savo didžiulį atsidavimą „Liverpooliui“ ir naują kontraktą pasirašė iškart, kai mes jam tik pasiūlėme. Jis nori čia likti amžinai.

REKLAMA

Šis Steveno žingsnis reiškia puikią ateitį ir visai mūsų ekipai, nes tokie žaidėjai kaip jis visada padeda pasiekti puikių rezultatų. Jis – tas žmogus, kuris sugeba užvesti kitus. Nors S. Gerrardas paskutiniu metu rungtyniauja tiesiog nuostabiai, manau, kad jis dar nepasiekė savo karjeros viršūnės“ – džiūgavo FC „Liverpool“ vyriausiasis treneris Rafaelis Benitezas.

Priminsime, kad strategas iš Ispanijos R. Benitezas neseniai taip pat pasirašė naują sutartį su Liverpulio vienuolike ir už jos vairo bus iki 2014 metų.

„Liverpool“ futbolininkai Anglijos „Premier“ lygoje kol kas žengia antroje vietoje, bet nuo pirmaujančio „Manchester United“ atsilieka vos vienu tašku, o UEFA Čempionų lygoje nesunkiai pateko į ketvirtfinalį, kuriame susitiks su Londono „Chelsea“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų