REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LeBronas Jamesas – mėgstamiausias NBA

Kiek anksčiau šį mėnesį „Sports Ilustrated“ internetinis tinklapis sudarė apklausą apie labiausiai nemėgstamą NBA krepšininką tarp žaidėjų. 190 respondentų buvo apklausti, su kuriuo lygos krepšininkų labiausiai nenorėtų rungtyniauti. Šią savaitę apklausa pakito ir 190 krepšininkų buvo paklausta, su kuriuo krepšininku jie labiausiai norėtų žaisti vienoje komandoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis apklaustųjų sąraše buvo Klivlendo „Cavaliers“ komandos lyderis LeBronas Jamesas, kuris surinko 32% respondentų balsų. Antroje vietoje su 13% balsų liko Los Andželo „Lakers“ komandos žvaigdždė Kobe Bryantas. Trečias buvo Fynikso „Suns“ įžaidėjas Steve‘as Nashas (8%), o ketvirtąja vieta pasidalino Bostono „Celtics“ komandos puolėjas Kevinas Garnettas ir Naujojo Orleano „Hornets“ komandos įžaidėjas Chrisas Paulas (7%).

Priminsime, jog anksčiau surengtoje apklausoje, su kuriuo krepšininku lygos žaidėjai labiausiai nenorėtų rungtyniauti vienoje komandoje triumfavo dabartinis Bostono „Celtics“ gynėjas Stephonas Marbury (22%). Antroje vietoje žengė Hiustono „Rockets“ puolėjas Ronas Artestas (9%), o trečiąja vieta dalinosi net trys krepšininkai. „Lakers“ žvaigždei K.Bryantui, Oklendo „Golden State Warriors“ puolėjui Stephenui Jacksonui ir Vašingtono „Wizards“ įžaidėjui Gilbertui Arenasui atiteko po 5% apklaustųjų balsų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų