REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar šių metų rudenį Europoje laukiamas NBA žvaigždžių desantas. Belgijoje ir kitose valstybėse ketinama surengti draugiškas rungtynes, kuriose varžysis karjeras baigę garsūs NBA krepšininkai.

REKLAMA
REKLAMA

Buvo tikimasi, kad pagrindiniu šio desanto įgaliotiniu taps Scottie Pippenas. Tačiau buvusiam NBA čempionui atsisakius vykti, į jo vietą pakviestas kitas legendinės Čikagos „Bulls“ ekipos narys – skandalingasis Dennisas Rodmanas.

REKLAMA

Kartu su juo į Europą atvyks ir tokie gerai žinomi krepšininkai, kaip buvęs Kauno „Žalgirio“ ekipos įžaidėjas Kenny Andersonas, Europoje jau žaidęs legendinis Atlantos „Hawks“ puolėjas Dominique‘as Wilkinsas, tikra lygos legenda Karl‘as Malone‘as, neseniai Italijoje bandęs įsitvirtinti Shawnas Kempas, legendinis Niujorko „Knicks“ ekipos įžaidėjas Johnas Starksas ir 1986 metų dėjimų konkurso finale bendraklubį D.Wilkinsą įveikęs vos 165 cm ūgio įžaidėjas Spudas Webbas.

Be minėtų krepšininkų į Europą taip pat atvyks Stacey Augmonas, Oliveris Milleris, Geraldas Wilkinsas, Darrylas Dawkinsas, Dee Brownas, Johnny Eganas, Stanley Robertsas, Orlando Woolridge‘as, Rodney McCray, AC Greenas, Tracy ir Lamondas Murray bei Robertas Reidas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų